Eski sevgilim ayrıldıktan sonra hep beni sinir ederdi, benim sinirimi bozacak şeyler yapardı, ablasına gösterdi falan filan neyse ben de babası ölünce baş sağlığı diledim, hem insanlık görevimi yaptım hem de niyeti varsa yazar dedim ama 9 gündür bana yazmadı, sadece teşekkür etti. Benimle uğraşsan adam nereye gitti ben anlamıyorum?
Güncellemeler
6 sa
Yorumlar
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun öncelikle, gerçekten zor bir süreç. İnsanlar büyük kayıplar yaşadıklarında hayatlarındaki öncelikler bir anda tamamen değişir ✨
Eski sevgilinin daha önce seninle uğraşma sebebi muhtemelen gündeminde başka bir odak noktasının olmamasıydı. Ama babasını kaybetmesi onu derin bir gerçeklikle yüzleştirdi ve o çocukça intikam oyunları anlamını yitirdi 🥺
Şu an tamamen kendi acısına ve ailesine odaklanmış durumda. Bu duruma üzülmek yerine onun hayatındaki bu büyük kırılmayı anlamaya çalışmalısın. Sen insanlık görevini yapıp başsağlığı dilemişsin, bu çok olgunca bir davranış 💖
Peki senin onunla ilgili beklentin neydi, tam olarak ne hissettin bu duruma? ☕
Yazar dedım
Ah be aşkom, büyük acılar insanı bir anda büyütür ya. İçindeki çocukça hırslar bitmiştir, odağı tamamen değişmiş 🥺✨