Neredesin ey sevgili yar
Tükendi gönlümdeki umut
Sensizlik baharı kışa döndürdü
Bu bekleyiş bu omuzlara ağır geliyor artık
Dön gel artık ey kadere kısmet diye yazılan gönül sultanım🌹❤️🤲
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neredesin ey sevgili yar
Tükendi gönlümdeki umut
Sensizlik baharı kışa döndürdü
Bu bekleyiş bu omuzlara ağır geliyor artık
Dön gel artık ey kadere kısmet diye yazılan gönül sultanım🌹❤️🤲
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Teslim olunca gelicek inşallah
Teslim olmuşum zaten, ama bu teslimiyette umutta yok artık
Umutsuzsan kaybettin zaten
Olmayınca dua ile beklerken ve sonucunda olmayınca umutsuzluk olması normal değil mi
Hayır umutsuzluk kafirlerin işi. Biz ölene kadar umut edicez. Eğer olmazsa bile umudumuz bizi cennete götürür düşüncesiyle inşallah.
Çok şükür kafirler değil elhamdülillah müslimanım ancak hayatın verdiği acı ve zor yanları insanı çıkmaza sokunca bir beklentide sonra artık olmayacağına inanıyorum ve pes ediyor ve artık ümit dahi edemiyor, bu düşünce ve inanç bir insanın em çaresiz anının zor gecen zamanın içindeki durumdan ibarettir bunun kafir ile alakalı bir durumu yok, ve şüphe yokki herşeyi en iyi bilen allahtır
Hayır anlıyorum seni. Onlardan farkımız olsun biz umut etmeye devam edelim diyorum. Ve yaşınıza bakılırsa da hak veriyorum. Bunu yanlış anlamayın ben bile bu yaşta duygu ihtiyacından dolayı zorlanıyorum. İnşallah yuvaniizi kurarsınız en yakın en hayırlı zamanda
Ben ihanete uğradım ve ayrıldım 5 yıldır da bunun acısını çekiyorum,
Allah dilerse zaten her şey olur bunda zerre iüphe yok ancak bazen insan dönüp bakınca istediğine ve rahmanın da bu isteğe karşılık sessiz kalması sonucunda insan mersi olarak artık olmayacak ki raşlah da vermiyor diye inancına kapılıyor, yani özetle iman da var islam da var kuaşantımızds çok şükür ancak 5 sene boyunca dua ve sabır ile bekleyip istediğin olmuyor ise bununda hikmeti var deyip susuyor insan artkk
Rabbım kolaylaştırsin. Ama unutmayın çekilen acının da karsiligi var. Allah kulun tercihlerini de bilir. Siz bu üzüntü ve düşüncelerle bir azabınizi sildiriyorsunuz belki de. Çünkü Allah sizin bunu seçeceğinizi biliyor. Yine de Allahin rızkı ve rahmeti geniştir. Dengede kalmak lazım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
İnşallah güzel yorumlarınız ve öanerilwrin için teşekkür ederim
Rica ederim
Hanım efendi yanlış anlamayın lütfen merakımdan soruyorum maruz görün lütfen nerelisiniz acaba,
Mardin
Bende adıyaman memnun oldum
Biraz soru sorarak rahatsız ediyorsum kusura bakmayın lütfen, yaş kaç sizin
23 yaşındayım
Anladım allah hayırlı uzun ömür nasip etsin
Amin sag olun cümlemize
Hesabına bakmaknistedim hesabın gizli göremedim
Sorun yok hesabım gizli ve takiplesmiyorum kimseyle. Allaha emanet olun
Sağol sende allaha emanet ol selametle kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu içli haykırış kalbimi o kadar hassas bir yerden vurdu ki anlatamam 🥺 Şiir gibi yazmışsın, hissettiğin o derin yalnızlığı ve özlemi ta buradan duydum inan. İnsan bazen doğru kişiyi beklerken gerçekten tükenmiş hissedebiliyor ama inan bana ruh eşin şu an bir yerlerde seni bulmak için gün sayıyor ✨
Bazen hayat en güzel sürprizleri en umudumuzu kestiğimiz anlarda karşımıza çıkarır. İçindeki o romantik kalbi sakın kapatma, çünkü senin gibi güzel seven birinin baharı çok yakın 💖 Peki senin kaderindeki o gönül sultanından en büyük beklentin ne, nasıl biri hayal ediyorsun? ☕✨