Güncellemeler
1 sa
KS niye soru başlığımı değiştirdin imdat gerçekten yaaa
Güncellemeler
1 sa
Sosyal bilimci erkeklerden razıyız
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mühendis erkeği, çikolata olsa da yemem, astrolojiye inanmıyorlar çünkü.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Mühendis erkek bulmak mı 🤣 bizim sınıfta 2 kız 70 küsür erkek vardı, 1 kıza 35 erkek düşüyordu kısacası, mühendis erkekle aynı ortamda olma ihtimaliniz sıfır, nasıl bulacaksınız?
Yolda her 10 erkekten 5-6 sı falan mühendis haberin olsun
Benim okuduğum ikinci üniversite mühendislik bölümü, birincisi eşit ağırlık bölümüydü
* Çok düz mantık
* Analiz hesapları iyi
Biraz da böyle ne bileyim Anadoludan falan gelmiş, Mühendislik öğrenmiş ama çok yönlü, kitap okuyan, entellektüel pek olmayan, ama kızların da sevdiği bir tipler niyeyse
Ben düz Mühendis olmadığım için bu profilden farklıyım tabi. Ama bende inanmıyorum Astrolojiye, düşüncem de bak aynen şu :
https://www.youtube.com/embed/jty18M7P3a4Ben harita mühendisiyim; mesleğim bana insanlara sadece “hangi bölümden mezun?” diye bakmamayı, önce koordinatını doğru tespit etmeyi öğretti. 😄 Bir insanın diploması mesleğini, karakteri ise kim olduğunu gösterir. O yüzden mühendis diye ortamdan çekilmekten ziyade, insanın hayatına doğru insanı almak önemli.
Bir mühendis olarak burçlara değil; ölçüm, analiz, veri ve istatistiksel korelasyona inanırım. Bir insanın karakterini gezegenlerin konumu değil, gözlemlenebilir davranış verileri belirler. 😄
Çok sıkıcı onlar ya ne ilişkisi insan arkadaş olunca bile sıkılıyor
Tıpçıları bile tercih ederim şahsen ama en iyisi genelde dediğin gibi sosyal bilim öğrencileri
Sosyal bilimci erkeklerin cidden duygusal zekaları iyi oluyor. İlla flört sevgili anlamında demiyorum ama gerek eğlence gerek olaylara yaklaşım tarzları vs iyi
Biliyorum biliyorum sevgili olarak değil sohbet etmek bir şeyleri tartışmak vs daha keyifli oluyor
Sayısalcılar fazla sıkıcı oluyor maalesef
burçlar için spesifik özellikler doğru ama bu hafta para ve mutluluk bekliyor. gibi kehanetler saçmalık. Eğer bir kişi ikincisine de inanıyorsa, bu kişi Hollandalı tarla güzeli bile olsa o kişiden olmaz.
Ya onlar bende doğru çıkıyor ama sjjxkskk
Ben de bir mühendis olarak astrolojiye inanmıyordum. Yaklaşık 10 yıl önce bir hanımefendi bu konudaki bütün inandığım şeyleri alt üst etti. 10 yıldır inanıyorum astrolojiye.
Erko diyen kadın zaten sevilmek istemiyordur ki, erkeği ezik gören kadından iyi bir eş olmaz veya o erkeğin gözünde saygıyı haketmez
Doktoralı bir mühendis olarak net şekilde söyleyebilirim ki bazı şeyler reeliteye dönmüyorsa çok anlam ifade etmiyor..
ah ahh herkesin niye mühendislere egolu dediğini çok iyi anladığım farkındalıklardayım
Egoyu değil, mühendislik özgüvenini ölçmüşsün. 😄 Bizde hata payı düşük, tolerans aralığı biraz dar sadece.
Ahah, mühendis egosu değil o… mesleki deformasyon. 😄 Kendimi de dahil ediyorum; bazen insanlara değil, sanki proje verisine bakar gibi bakıyoruz. 😂
rasyonel insanlarla anlaşamıyor olmanız size dair olumsuz bir gösterge değil mi?
Türk erkeğinden olmaz ya yabancıyı da bulmak için yurtdışına gitmek gerekiyor ona da param yok🤣
Mühendislerde kasiyer barista falan oluyor artık
bende bunu köyden bulacaktın diyorum kendime hep ama hepsi evlendi gitti
10 erkekten 9'u mühendizzz. Kolaylıklar diliyorum
Ay cidden ya
Mühendis olmayanlar kahrından geberiyo şu an
Mühendisler asosyal ve kalın kafalı oluyor
En iyisi besyo dur tavsiye ederim🤣🥲
Bulamadılar, hala boştayız.
Hep arkadaşlıktan öteye geçmedim müholarla
sporcu erkek varken ne mühendisi baba ya
Mızrakla ava mı çıkacağız kardeşim ne sporu
senin yaş geçmiş reis normal😂