Ben napayım şaşırdım valla gerçekten?

Benim 5 tane görücüm vardı bir de internetten tanıştığım birisi vardı neyse ben görücümün 4 tanesini reddettim tanıma fırsatı vermedim bile ama birine tanıma fırsatı verdim konuşuyoruz ve ben tutuldum ona o derece aklımda kalbimde o var nedense iki hafta oldu konuşuyoruz kötü yanı onunla konuşurken internetten tanıştığım biriyle konuşuyorum aldatma olduğunu düşünmüyorum nişan yok söz yok sonuçta ve o görücü tanıma fırsatı verdiğim adam ise daha henüz bana hoşlandığını veya sevdiğini söylemedi ben bekliyorum söylesin zaten direkt ona odaklanacağım ama daha söylemedi napacağım ben söylesin o internetten tanıştığım kişiyi de reddeceğim zaten ama gerçekten görücü usulü olarak biriyle tanışıp aşık olacağım aklıma gelmezdi ama onda yok henüz bana karşı bir şey demiyor ama ilgisi var bence hoşlanıyor da hoşlanmasa sürekli buluşmak istemez aramaz günaydın her gün yazmaz mesela ne bileyim ama benim aklımda fikrimde o var diğer çocuğa umut vermemeye çalışıyorum enteresan olarak ikisi de iyi çocuk merhametli abaza tip değiller güvenilecek kişiler gerçekten yani gözüm kapalı güvenebilirim fakat ben ise kalbimin attığına bakarım görücü usulü tanıştığım kişiye yani kalbim atıyor ondan mesaj gelince mutlu oluyorum mesela ona iltifat ediyorum yakışıklı olduğuna karşı o ise bana güzelsin falan bile demedi ne yapayım ben

Ben napayım şaşırdım valla gerçekten?