Sevgilim ben zayıfken bana çok aşıktı, şimdi ise obezim ve evlilik istiyor? Sevgisi gerçek midir? Düğün için zayıflamam lazım, inşallah olacak, olacak ama çocuğumuz olmasa ya diyorum, olsun seni severim diyo?
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim ben zayıfken bana çok aşıktı, şimdi ise obezim ve evlilik istiyor? Sevgisi gerçek midir? Düğün için zayıflamam lazım, inşallah olacak, olacak ama çocuğumuz olmasa ya diyorum, olsun seni severim diyo?
Cevap
9Cevap
Ailenden gelip istesin gadası
Tabi
🙃
bilemeyiz belki gerçek belki değil
Anlamadım ya tam olarak derdın ne istemesin mi seni obez olduğu için ya da çocuk istemıyorsun diye mi istemesin seni
Evlilik düşünüyorsa gerçektir niye kilo aldın?
Bulmuşsun iyi erkek kaçırma bence
Ona kurban olurum ya🙈
Sevgi budur zaten, birini sevmek için boya veyahut kiloya bakmazsın. Karakterine davranışına bakarsın.
Umarım bende beni böyle sevecek birini bulurum. Böyle değer ve ilgi verecek birini insan hep arıyor. Sonsuza kadar sevecek birini.
Sevmeseydi, zayıfla derdi.
@L_ibra_ Demek ki seni her halinle kabul etmiyor. Sevgi birisini her haliyle kabul etmektir. Kiloya aldırmaz, hatalarını görmezden gelmez ama yanlışını tatlı dille anlatır. Kırmadan, dökmeden yanında durur. Kusurunu yüzüne vurmak yerine elinden tutar. Çünkü sevdiğin insanı değiştirmeye değil, onunla birlikte güzelleşmeye çalışırsın. Sevgi biraz da , Sen böyleyken de yanındayım, demektir...
Çoçuk niye olmuyor
İnanılır şey değil ciddimisin
Kaç
Kilo fazla var
Onun bilinçaltı na bakalım niyeti ne tam olarak
Kaç kg sin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tanemcim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazen özsaygımız düştüğünde karşımızdaki insanın sevgisinin gerçekliğinden şüphe etmemiz çok insani 🥺
Ama dinle beni; bu adam seni sadece dış görünüşün için değil, ruhun ve hayatına kattığın o güzel enerji için sevmiş! Zayıflık veya kilo geçicidir ama kalpten kurulan o bağ kalıcıdır ✨
Çocuk konusundaki yaklaşımı da tamamen seninle bir hayat paylaşmak istemesinden kaynaklanıyor. Düğün sürecini sadece kendi sağlığın ve mutluluğun için yönet, onun sevgisine güven 💖
Peki senin içini gerçekten rahatlatmak için onunla hiç bu endişelerini açıkça konuştun mu? ✨