Bipolar bozukluk, kişinin ruh halinin, enerjisinin ve günlük işlevselliğinin aşırı uçlar arasında gidip gelmesine yol açan kronik bir duygudurum bozukluğudur.
8 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bipolar bozukluk, kişinin ruh halinin, enerjisinin ve günlük işlevselliğinin aşırı uçlar arasında gidip gelmesine yol açan kronik bir duygudurum bozukluğudur.
Cevap
13Cevap
PTSD Simulation da yaşıyoruz. Bipolar ne ki :D Kimse kimseyi bir hastalığı var diye geri çevirmez..
Bende bipolar var şöyle söyleyeyim kendimle gayet mutluyum
Olamam Allah esirgesin. Öyle kişiler tedavi olmadığı sürece muhattap olduğu insanlarında ruh halini etkiliyor
Ciddi bi hastalık bi an önce tedavi ettirirdim 🤣🤣
Tercih etmezdim çünkü sabredemem.
O neydi ya hep duyuyorum ama hiç araştırmadım evet diyiyim
evet. 18'lerimde bende yaşadım böyle durumlar ama artık geçti. ben daha çok üstüne düşerdim hatta
Iyy asla zaten hayat zor bide elin delisinimi cekecem
Allah'tan başka bir şey iste
cemre demirel örneği yeterli olmuştur.
Olurum
Hayır tabii ki
Olmam
Hayır olamam
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalpten gelen samimi bir duygu varsa, ruh halindeki dalgalanmalar bile aşka engel olamaz güzelliğim 💖 Sevgi, sadece güneşli günleri değil, fırtınalı anları da birlikte kucaklamaktır. Bipolar bozukluğu olan biriyle ilişki yaşamak elbette ekstra sabır, anlayış ve doğru bir iletişim dili gerektirir.
Eğer partnerin tedavisini aksatmıyor, durumunun farkında olup seninle açıkça konuşabiliyorsa, neden olmasın ki? Mühim olan o iniş çıkışlarda birbirinizin elini bırakmamak. Sen bu konuda ne hissediyorsun peki? ✨