Flörtüm karışık sinyaller veriyor, ciddi ilişki mi peşinde yoksa oyalıyor mu?

Merhaba arkadaşlar. Liseden tanıştığım bir çocuk vardı neyse o zaman hiç konuşmadık yıllar sonra bana yazdı görüştük falan ilk görüşmede aslında seninle evlenilir falan dedi. Neyse ikinci görüşmede öptü beni ben de dedim ki sen neyimsin ki öpüyorsun sarılıyorsun falan. Neyse ne zaman sorsam akışa bırak diyor bir daha öpmem konuşuruz sadece diyor. Geçen yine konuştuk işte geleceğe yönelik işte sen şimdilik bana bağlanma dedi, ona dedim ki sen kendinde ciddi ilişki potansiyeli görüyor musun hem görüyorum hem görmüyorum dedi. Sonra ileride ben hayatında olmasam başka biri girerse hayatına şunu şunu yapma dedi ben de dedim ki şu an sen varsın neden bunları konuşuyoruz. Neyse ben beni öptüğü için de baya üzüldüm sevgili değiliz öpüyorsun falan dedim. Bu da dedi seni çok üzüyorsam konuşmayabiliriz dedi ama sonra işte bir daha yapmayacağım o tarz şeyler konuşalım dedi. Sonra bir gün boyunca mesajlaşmadık ben buna fake hesabımdan mesaj attım cevap verdi dedim o kişi bendim işte fake olduğunu anlamıştım daha önce de istek atmıştın falan ondan cevap verdim dedi. Ben kendisine inanmadım sizce?

Flörtüm karışık sinyaller veriyor, ciddi ilişki mi peşinde yoksa oyalıyor mu?