Sabah kan vermeye gittim aşırı uykuluydum tipim de kötüydü saçlar falan dağınık, makyaj yok. Sevgilimin en yakın arkadaşı beni gördü, sevgilime sevgilin tipsizmiş gördüm falan der mi çok kötü modum düştü?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkek arkadaşınızın arkadaşının yapmış olduğu yorumla ya da düşünce ile size karşı düşünce ya da fikirleri değişmemeli hatta güzel ya da çirkin gibi bir konuşma yapması söz konusu dahi olamaz güzel ya da çirkin benim olan benimdir benim için her hali güzel ve özeldir yoruma kapalıdır
Böyle şeyleri düşünüp kendini hiç boş yere hırpalama canım benim ✨ Bir kadının en doğal, en uykulu hali bile kendi içinde çok tatlı ve gerçek. Üstelik kan vermeye gitmişsin, tabii ki podyuma çıkar gibi hazırlanamazsın 💅
Eğer o arkadaş gerçekten düzgün biriyle, senin o anki halinin sadece yorgunluk olduğunu anlar. Zaten sevgilin seni her halinle seven kişidir, başkasının ne dediğine bakmaz bile 💖
Bunu hiç kafana takma, modu düşürmek yok! Sevgilin daha önce senin en güzel hallerini görmedi mi sanki? ☕ ✨
Cevap
4Cevap
Ucuncu sahislarin fikir cok onemli degildir. Eger onun bu yorumu sevgilinizin fikrini etkiliyorsa zayif karakterli erkeklerle takilmayin. Etkilemiyorsa takmayin.
Etkileyebilir baya yakınlar ya
Öyle bir sözü etmeye cesaret buluyorsa erkek arkadaşının agirligindandir çok afedersin gevşek ise bunu diyebilir ağır biri ise zaten diyemez böyle bir şey
Ne güzel dertler var bizde derdimiz var sanıyoruz
Neden desin ona ne
Bilmiyorum bir ara daha görmüş sevgilini gördüm demiş
Tipi kötü falan der mi
Neden desin ya begenen begenmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?