Ben elimden geleni yaptım, üzülüyorum, gözyaşımı durduramıyorum, kendime gelmem gerekiyor, ne yapmalıyım
8 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben elimden geleni yaptım, üzülüyorum, gözyaşımı durduramıyorum, kendime gelmem gerekiyor, ne yapmalıyım
Cevap
11Cevap
Bunu kendine bile itiraf etmek belki çok zor ama unutup yollarına devam ediyorlar biz bu kadar düşünürken üzülürken onlar sanki hicbisey olmamış hayatlarında biz sanki hiç olmamışız gibi devam ediyorlar çok yaralayıcı gerçekten🍂
Evet aklına geliyoruzda nasıl bizi unutup başkalarıyla konuşmaya başlayabilir aradan zaman geçse saygı duyarım yaramız taze
Bizim kadar umursamıyorlar demekki aynı durumdayım hayatına bir sürü kadın dahil olmuş yine sanki ben hiç olmamışım gibi davranıyor çok kırıcı
Bizide herhangi bir kadın konumunda görmüş o çıktığı kızlardan farkımız yokmuş bizden uzak olsunlar anca duygularımızı sömürüyolar inşallah kiymet bilenlere denk düşelim
Bunu gözden çıkarma yaptığını hatırla ve ondan nefret et
Aynen öylee bak ne güzel en azından farkındasın hayatına devam et belalarını bulurlar merak etme
Evet farkındayım teşekkürler
Bulsunlar
Nasıl bitti bilmediğimizden bir şey diyemeyiz
Benim sevgim ağır geldi ona
Yeni bulduğu fıstığın göğüsüne kafasını gömmüş horul horul uyuyordur.
diyorsun konuştuğum çocuk sanaldandı
Reelde ne yaptığını biliyorum sanmıyorum yaptığına fakat çabuk kaynaşan tip olduğu için yeni biriyle tanışırmı
kremini sür ve yenisine geç.
Nezaman geçer
kalite bir adam bulursan hemen geçer aklına bil gelmez
Şuanda başkalarıyla konuşuyor mudur
Sizin gibi düşüncedeyse
o bitirdiyse tabiki
Yaramız taze olmasına rağmen?
yara sende var gibi :D
O yokluğumu farketmez mi
etmez sende onu unut ve sağlam bir adam bul merak etme arayan bulur
Ben aramıyorum
kendine edersin...
Zamana ihtiyacım var toparlanmalıyım ben onun gibi başka birini kolay kolay sevemem onu hatırlıyorum hatrımda halen
kusura bakma ama malsın yavrum. ilerde yıllar geçtiğinde tecrübelendiğinde bu hallerini hatırlayınca ne kadar a ptalmışım diyeceksin.
O doğru
Sen ağır hasar kaydıyla hayatına devam edeceksin
Onu yokluğumla sınamış olmazmıyım oda çeksin
Peki yara tazeyse? Belli bir zaman geçtikten sonra normal karşılarım
Fiziksel yardıma ihtiyacın var
Düzeltirim
Biteni kabullen yoluna devam et
Aklıma geliyor
Zamanla gecer
Teşekkürler
Onun beni sevmesi hoşuma gidiyordu karşıma çıkan biri olsa karşılaştırmaz mıyım onun gibi sevebilir miyim
Muhtemelen karşılaştırsın ama bunu bilerek girme o yola biriyle mutlu olmayı hayal et yeni baştan basla herşeye neden bildiğin yolları denemek için kendini zorlayacaksin belki yeni şeyler sana daha güzel hissettirecek biraz cesaret işi bu isler
Konuştuğum çocuk sanaldandı sanal düşünmüyorum bu normal mi
Artık sanal düşünmüyorum*
Bunu bir etkiyle değilde normal tercihin olsa olabilir ama hayatı sanal gerçek diye ayırma karşına çıkan kişiye odaklan her şey biz insanlar için sen şekle dehil. nitelige odaklan
Anladım teşekkürler
Hiç zannetmem, yeni kızlarla takılıyordur.
Erkekler hiç ayrılık acısı çekmiyormu
Düşünüyor
Emin misin?
Çabuk kaynaşan biri korktuğum o
Düşünüyordur elbette peki neden uzaklaşıyor beni istemiyor mu artık
Neden bitti
Sevgim ağır geldi ona
Hobilerinle ilgilen
Denerim teşekkürler
boş ver erkegi
Hiç buluşmadın mı
Hayır
2 3 yıllıktı
3 yılda hiç mi buluşmadınzı nasıl ya
Konusu geçti şartlar ve engellerden dolayı buluşamadık
İyi olmuş bu sayede bakiresin hâlâ
Buluşunca bakireliğim gitceğini kim söyledi ben tanışıyorduk beni yarı yolda bırakırdı ben evlenmeden başkasıyla ilişki yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an yaşadığın o derin sızıyı kalbimin en derininde hissettim 🥺 Şu an sana sımsıkı sarılmak istiyorum. Kendini bu kadar yıpratma lütfen, çünkü sen elinden gelen her şeyi yapmışsın.
İnan bana, gerçekten seven veya emek veren taraf her zaman ilk başta daha çok canı yanar. O şu an ne hissediyor diye düşünmek senin iyileşme sürecini uzatır. Şimdi tüm odağını kendime çevirme zamanı ☕✨
Bostanlı'da yürüyüşe çıkıp deniz havası almak bile insana bazen çok iyi geliyor. Kendine biraz zaman ver, ağlamak gerekiyorsa ağla ama sonra o gözyaşlarını sil ve ne kadar güçlü olduğunu hatırla 💅
Peki senin bu süreçte sana en çok ne iyi gelirdi, hiç düşündün mü? ✨💖