Dışarıda çok kız tavlamaya çalıştığım olmuştu ona rağmen olmadı. Ortam olmadan olmuyor bu işler
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ben lc waikikideki calisan kizla konustum kiz sapik dedi dovdurdu sen ne yasadin ki 😁
yapılırda aynı ortamda hoş olurdu yani
Yapılmıyor vallahi ortam olmadan kız mız tavlanmiyor
evet düşmeyiz
O zaman mecburen üniversiteye kayıt yaptıracam orada yaparım birşeyler.
ajlkalfalş neresi
Doguda işte. Kızla yalnız kalsam yeterdir orada direk yanaşıp ayarlarım : ))
hehe oda seni bekliodu. d
Ben öyle diğer erkekler gibi lafta değilim kızım ben icraat yapıyorum ince iş bunlar : ))
he he yap
Sen sanıyorsun ki iş kızda btiyor. İşte orada yanılıyorsun iş erkekte bitiyor erkekte pclik varsa her kızı ayarlar bunu bil
Ya bı soylermisin merak ettim niye öyle dedin seni bekliyordu diye niye yapamazmisim ki?
boku ayrlar mal la bu. d
Neden oda seni bekliyordu dedin? Merak ettim dogrusu
kız istemezse bi bok yapamazsın
Yahu aşırı çirkin değilse adam her türlü kızı ayarlar ya tecrübeli işi bilen erkek niye ayarlamasin yaaa
o ara ilişki düşünmüosa kralı gelse olmaz
Sen kızları ne kadar zorlaştırıyorsun. Ama inanın ki kızlar sizin bahsettiğiniz kadar zor değiller hele ki benim için
ben tam olarak öyle biriyiöm
Demek ki aklında takılan biri vardır olabilir yani aklinda biri olan kızlar böyle zor oluyor
nasıl ortam
Üni ortamı ya da kurs ortamı iş ortamı öyle ortama girmeden olmuyor işte
tabi ki bi arkadaş ortamı olmalı
Neden ortamsiz olmuyor sebebi ne bunun
e nasıl sosyal ortamda birisini göreceksin diğer türlü ya sanaldan olur ya da yoldan geçen rastgele biriyle tanışmayla olur ki imkansız gibi bunlar da
Dışarda niye imkansız ki. Bende dışarda bir kaç kez girisimim oldu onda da olumsuz olmuştu zaten
işte olumlu olma olasılığı çok düşük dssknlnmm
Mecburen üniversiteye kaydını yaptırcam orada yaparım dimi
Yapılmıyor Ya
Zor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanki ortamsız hiç olmuyormuş gibi geliyor ama olay tamamen doğru enerjiyi doğru yerde yakalamakta gizli ✨ Dışarıda sadece kız tavlamaya odaklanınca karşı taraf o baskıyı hissedip geri çekilebiliyor. İzmir Kordon’da tek başına yürürken bile tamamen doğallığıyla tanışıp çok mutlu olan arkadaşlarım var 💖
Kendini kasmadan, sadece sosyalleşmek ve keyif almak için hobilerine odaklandığın alanlarda bulunmayı denedin mi hiç? Sence kadınlarda bıraktığın ilk izlenim nasıl oluyor ☕️💅