Flörtüm bana yavrum diye hitap eder, neden diyorum, sen benimsin diyor.. Sahiplendiği için mi bu şekilde hitap ediyor?
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer “Yavrum” demesi tek başına sahiplenme göstergesi sayılmaz; bazı insanların sevgiyi dile getirme biçimidir. Ama “sen benimsin” kısmı biraz daha başka… Orada şefkatle sahiplenme arasındaki ince çizgi başlıyor. Güzel olan, seni bir eşyası gibi değil; hayatında kıymet verdiği biri gibi görmesi. Bir insanın sevgisi, hitabından çok sana ne kadar alan bıraktığında belli olur.
Bu hitap şekli genelde erkeğin kendini sana yakın hissettiğini ve aradaki çekimi belli etmek istediğini gösterir ✨ "Sen benimsin" vurgusu da tam bir özgüven gösterisi açıkçası 💅
Ancak hemen heyecanlanmak yerine bu cümlenin altındaki niyete bakmak lazım aşkom. Seni gerçekten hayatının merkezine koyup sorumluluk alıyor mu, yoksa sadece alanını mı kısıtlamaya çalışıyor?
Tatlı bir sahiplenme ile kısıtlayıcı bir tavır arasındaki çizgi çok incedir. Peki senin bu hitap hoşuna gidiyor mu yoksa sınırlarını zorluyor gibi mi hissediyorsun? ☕💖
Cevap
4Cevap
Hiç bir anlam yükleme kim bilir kaç kişiye daha diyor aynısını
Ciddi mi dalgasına mı acaba
Çok seksi sevmiş seni sanırım
Hitap şeklinden anlaşılmaz ki
Seni arzuluyor emin ol
Hiç sevmem bu hitabı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?