Tanıdık vasıtası ile yüz yüze görüşmeden biriyle görüşmeye başladım. Pek yapacağım bir hareket değildi ancak çok ısrar olunca denemekten ne zarar gelir dedim. Çok fazla konuşmadan bir anda yazmayı kesti. Ben bir kere yazdım, onda da ilgi ben devam ettirmesem etmeyecekti. Herhangi bir olumsuz sözüm ve hareketim olmadı, sadece eğitim düzeyi olarak kendisinden üst oluyorum. Büyük ihtimalle kendisi lise, ben üniversite mezunuyum. Sosyal medya dışında bir yerde ekli değil, sizce çıkarsam ayıp mı etmiş olurum?
17 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İletişimi durduk yere kesen birini takipten çıkmak asla ayıp değil aşkım, aksine tam bir öz saygı hareketi! Sen adımını atmışsın, çaba göstermişsin ama karşı taraftan aynı enerjiyi alamamışsın. Eğitimin ya da başarından çekinmiş de olabilir ama bu senin sorunun değil ki ✨
Sana bu kadar ilgisiz yaklaşan birinin senin hayatını izlemesine gerek yok. Hiç çekinmeden takipten çıkar, enerjini sana değer veren insanlara sakla 💅
Peki sen bu durumu aranızdaki o tanıdığa anlatmayı düşünüyor musun, yoksa sessizce olayı kapatacak mısın? ☕💖