Mesela çok boktan bi sebepten ayrıldık, ikimiz de inat yaptık ama ben geri dönsün istiyorum, o da dönecek gibi değil, her yerden çıkarmış beni, döner mi geri
16 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
dönmesin zaten
Sadece beklemek lazım
Konu ne peki?
Okudum. Aklın varsa, kendini azıcık seviyosan uzak tut onu kendinden. Seni avucuna alamadığı, yönetemediği için böyle. Düşme tekrar ona. Koru kendini.
Kendini niye sevmiyosun?
Onu kendimden daha çok seviyorum çünkü hiç bir yere hiç bir şeye ait hissetmiyorken onun yanında garip bi huzur alabiliyordum temasdan nefret ederken onun temas etmesi sorun gibi gelmiyordu varlıgı bile mutlu ediyordu kimseye kendimi açamazken tek açtığım kişi oydu tekrar eski halime dönmemek için tek dayanağım oydu onun artık olmaması kötü hissettiriyor ya
Kötü hissettirir, bunu anlarım. Ama başka herhangi birini kendinden fazla sevemezsin, fıtrata aykırı bu. Kaldı ki sana destek olan biri var burada bu konuda. Yalnız kalmayacaksın. Psikolojik olarakta ilgilenirim seninle söz. Yeter ki toparlanmak iste. Bak bütün suçu sana yıkıp gitti, hiç hata görmüyo kendinde. Manipülatif biri o zaten. Heba etme kendini.
Biraz da kendini düşünme zamanı. Hep o haklıydı, hep sen haksızdın. Hep o suçsuzdu, hep sen hatalıydın. Yormadı mı bunca şey seni, kalbini?
Bunca yarayı hak ettin mi peki?
Sana bunu yaptıran başka bişeyse mesela? Hiç böyle baktın mı? Mesela geçmişten travman varsa bu çok etkiler seni ilişkiler konusunda.
Bilinçli olan bişeyden bahsetmiyorsun farkında mısın? Sen ilişkiyi hep onun gitmemesi üzerine yaşamışsın. Belki bazı şeyleri de istemediğin halde gitmesin diye kabul ettin. Yani sen farkında değilsin ama her seferinde affetmen ya da geri dönmen tamamen refleks duygusal değil.
Hele Bi yazsana bana, şu travmanı biraz kurcalayalım birlikte. En başta anlamıştım, farkındaysan hep buna yönelik konuştum. Bunu düzeltmezsek bütün ilişkilerinde böyle olacaksın maalesef.
Net bi travmam yok kısaca cocukken de umursanmaz dinlenmez ilk tercih olmaz yük gibi hissettirilirdim biri beni kırıp üzüp ağlattıgında kimse konuşmaya af istemeye çalışmazdı bende buna alıştım kimse şu an benden özür dilemiyor ama ben affettim oraya gitmek istiyorum gidememe nedenim önümdeki engeller ve bu daha da kırıyor
Sen dön
Ne kadar oldu
Daha 2 gün olmuş döner o
Benim gibi sandım
İnat konusunda
Bende keçi inadı var
Eee ilişkiler dönüştürür eksik yönlerini kim olduğunu daha iyi anlatır 😉
Dönmez o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnat ayrılıkları flört dünyasının en klasik ama en yorucu dramasıdır irremciğimm 🥺 Erkekler gurur yaptıklarında ilk iş hınçlarını sosyal medya hesaplarından çıkarırlar, o takipten çıkarma butonu onların anlık savunma mekanizmasıdır 💅
Biliyorum şu an için yanıyor ama o engeller, silmeler tamamen anlık öfke ve ego gösterisi. İnatla yapılan ayrılıklarda o ilk öfke dalgası geçip, yalnız kalınca kafalar dank etmeye başlar. Gerçekten seven ve sırf inat uğruna giden biri, o sessizlik duvarına çarptığında tıpış tıpış geri döner ✨
Şimdi yapman gereken tek şey tamamen geri çekilmek ve asla iletişim kurmamak. Bırak senin yokluğunu gerçekten hissetsin. Sen hiç merak edip profiline baktın mı peki, durumlar nasıl? ☕💖