Arkadaşlar bir buçuk yıllık bir ilişkiniz olsa, babanızı kaybetmiş olsanız ve son zamanlarda halanızdan dolayı sorunlar yaşasanız (halam sevgilimi istemediği için sorunlar oldu, bizimle yaşıyordu) sevgiliniz size başta gelip destek olurken halanız yanınızdan uzaklaştığı anda "yanıma gel" dediğinizde gelmezse siz de ona "yanımda olmadın" deseniz ve sevgiliniz sizden aniden uzaklaşsa, koca evde yalnız yaşadığınızı, işsiz kaldığınızı bildiği halde yazmazsa o kişi hakkında ne düşünürsünüz? Ona yazmamak için kendimi zor tutuyorum. İnstagram hesabında gayet aktif, başka bir hesabı vardı bana bakmak için açmış.
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun aşkım, başsağlığı ve sabır diliyorum sana 🥺 Gerçekten yaşadığın acı çok büyük ve şu an hissettiğin o boşluğu çok iyi anlıyorum.
Böyle zor zamanlarda sevgilinin sana sımsıkı sarılması, halan veya iş durumun ne olursa olsun arkanda durması gerekirdi. Zor gününde yanında olmayan bir adamın varlığı sadece yük olur güzel kızım. Zaten aktif olmasına rağmen yazmıyorsa cevabını kendisi vermiş demektir.
Lütfen gururunu koru ve ona asla yazma. Kendini toplamaya odaklan, sen çok güçlü bir kadınsın. Peki şu an yanında sana destek olacak yakın bir arkadaşın var mı? ✨💖