Bence aldatmak o kadar abartılacak bir durum değil, hatta hiç değil. Bir insan sevgilisi varken başkasını da sevmesinin ne gibi bir sorunu olabilir ki, sevgi paylaşılır sonuçta.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence aldatmak o kadar abartılacak bir durum değil, hatta hiç değil. Bir insan sevgilisi varken başkasını da sevmesinin ne gibi bir sorunu olabilir ki, sevgi paylaşılır sonuçta.
Aynı anda birden fazla kişiyi sevebilirsin ama hepsini aynı duygularla sevemezsin. Eşini ayrı anneni ayrı babanı ayrı seversin gibi düşün. Ama aynı anda birden fazla kişiyle birlikte olmak normal değil.
Sevgi paylaştıkça güzel tabii ki tatlım ama buradaki ince çizgi dürüstlük ve güven. Birini severken diğerine de kalbini açıyorsan, bunu ilk sevgilinden gizlemen işi aldatmaya dönüştürür.
Eğer her iki taraf da durumu kabul ediyorsa buna açık ilişki denir ve kendi seçimleridir. Ama saklayarak yapıldığında karşı tarafın emeğini ve duygularını yok saymış oluyorsun. İki kişiyi birden hayatında istiyorsan, bunu açıkça konuşabilecek cesaretin var mı peki✨🥺
Cevap
1Cevap
evet paylaşıma açık yüce günüllü bir karısın :D devam et halkı faydalandırmaya
Aldatıldığım gün çıkan soru
tovbe estagfurullah
Normal değil aynı anda iki kişiyi sevemezsin
Gayet normal ama ben böyle bir ilişkiyi istemezdim
Bu kadar geniş olamıyorum
Delirmissiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?