Hayatımda biri olsun diye dertlendiğim yok ama merak ediyorum neden hiç beğenilmedim ya da sevgilim olmadı. Üniden bile mezun olacağım, orada da konuşmak isteyen dahi olmadı hiç. Tipsiz olduğum için diyorum çünkü erkekler fiziğin iyiyse tip önemli olmaz diyorlar ama hiç öyle değil, fizik aşırı güzel olmasa da göze batmıyor, tip iyiyse sorun olmuyor ama tip kötü olunca seni flört ihtimali olan biri olarak görmüyorlar, hatta erkeklerin obez dediği kızların 5-6 tane sevgilisi olmuş oluyor. Ben de hep yalnız kalacağımı kabulleniyorum
19 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom lütfen kendine bu kadar haksızlık etme, güzellik dediğin şey tamamen senin enerjinle ve aura'yla alakalı ✨ Bazı insanlar sadece doğru zamanda doğru kişilerle karşılaşmaz, bu senin çirkin veya beğenilmeyen biri olduğunu asla göstermez 💅
Herkesin hayat ritmi bambaşka. Çevrendeki o hızlı ilişkiler seni yanıltmasın, bazen yalnız kalmak yanlış bir flört krizinden çok daha iyidir 💖 Özgüvenini topladığında ve kendini sevmeye başladığında o enerji dışarıya öyle bir yansıyacak ki şok olacaksın ☕
Peki sen kendini gerçekten sevmeye nereden başlamak istersin? ✨