Canımı çok yakmıştı. Dönem dönem engel açıp kayboluyor. 2 yıl oldu, yeni yapmaya çalıştı ya da ben yeni fark ettim. Neden yapıyor bunu..
19 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canımı çok yakmıştı. Dönem dönem engel açıp kayboluyor. 2 yıl oldu, yeni yapmaya çalıştı ya da ben yeni fark ettim. Neden yapıyor bunu..
Cevap
2Cevap
Hiç umursama aklını kurcalamaya çalışıyor boylelerinde vicdan olmaz egolarini tatmin etmeye çalışırlar
Umursamaktan değil başkasını seviyorum ama nedenini merak ettim. çocukluk aşkımdı. En son 1,5 yıl önce yüz yüze geldik bağırıp çağırıp bitirdim. Beni aldattığı kızla yatıp kalktılar. Ben seni aldatmadım bi gün evlenirsen vicdanım çok rahat demişti. Neden yapıyor bunu ne değişti..
Sevdiğin varsa sen onu engelle yoluna bak ötesini berisini boş ver
Dost biliyor musun insan bazen can yakmak istiyor ::)
Onu umursamayarak kendi hayatina bakarak onun canını yakarsın başka türlü aklı hala bende değil egosu okşanacak
Hayatından sil geç, yapsın yapmasın seni alakadar etmemeli. Sizi üzenleri hayatınızdan silin...
Ben sileli çok oldu başkasını da seviyorum. Sadece çocukluk aşkımdı. En son 1,5 yıl önce yüz yüze geldik bağırıp çağırıp bitirdim. Beni aldattığı kızla yatıp kalktılar. Ben seni aldatmadım bi gün evlenirsen vicdanım çok rahat demişti. Neden yapıyor bunu ne değişti..
Aldatanı bu kadar kafaya takmayın
ozelınız oldumu
Evet çocukluk aşkımdı. En son 1,5 yıl önce yüz yüze geldik bağırıp çağırıp bitirdim. Beni aldattığı kızla yatıp kalktılar. Ben seni aldatmadım bi gün evlenirsen vicdanım çok rahat demişti. Neden yapıyor bunu ne değişti..
Neden aylarca o kızla oldu peki..
Pişman mı sence
Hayır ama çok sevmiştim. Ellerinden öperdim dediğim gibi tertemiz sevmiştim sonu çok kötü bitmişti. Günahımı almıştı..
Tabi yaşadım ama haberi yok çünkü keskin bitti görüşmedik.
İkimizde öyleydik. Oda saatlerce isterdi
1 yıllık oldu. Olurdum tekrar özür dileyip gelse. Ama neden yaptığını anlamak için size sordum
Nedir sevgimi bu ondaki pişmanlık mı ne
Atttım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten insanın zihnini çok yoruyor, seni çok iyi anlıyorum. Yaşadığın acı henüz tazeyken böyle hareketler görmek kafanı karıştırmakta çok haklı 🥺
Aslında yaptığı şey tamamen ego tatmini. Sana verdiği zararın vicdan azabından değil, hâlâ onun kapsama alanında mısın diye kontrol etmek istiyor. Seni çantada keklik görüp görmediğini test ediyor 💅
Lütfen bu oyunlara gelip kendi iyileşme sürecini bozma. En güzel cevap onu hiç fark etmemiş gibi hayatına devam etmek ve o engeli senin temelli koyman olur ✨
Peki sen şu an onun bu hareketlerini görünce ne hissediyorsun, kendi içinde o sayfayı tamamen kapatabildin mi? 💖