Bazıları çok güzel seviliyor, nerede hata yapıyoruz biz
20 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları çok güzel seviliyor, nerede hata yapıyoruz biz
Cevap
17Cevap
param ve tipim yok ondan
Şairin dediği gibi ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum sevmek yetmiyor belki de bizim çok sevilme zamanımız gelmiştir
Abi korkutma oralara gelince her şey hallolmus sanıyordum ben
Yok yok arkadaşım, buralar daha sıkıntılı virajı almış oluyorsun sen daha gelmeden önlemini al
Çalışmalara basliyim o zaman ufaktan
Tabi tabi kör topal deme seviliyorsan yapış
Abi naptın
Ben diyeyim sonra bu yaşa gelince abi uyarmadin abi bu yaşlarda yalnızlık çok zormuş deme ben görevi mi yaptım
Abi sen de gençliğinde ben evlenmicem evlilik çok saçma diyenlerden misin
Yooo evlendim boşandım, hatta bir ömre fazla gelecek çok sevgilim de oldu, ama insan işte doyumsuz istiyor ki hep sevilsin
Oo senin liste kabarık dmdm
Yaş 43 yani olacak o kadar birazda meslek ile ilgili tabiki yoksa kazanova değilim
Bizim hayatımızda her zaman birileri vardır, karısız yapamayız
exte kimse yok sanırım arayışta gibi
Fazla iyi davranıyorum insanlara kötü yaklaşınca daha çok seviliyorum garip bir şekilde
Evet ya kötü karakteri seviyoruz hepimiz
Takı takana sapık dersen olmaz tabi 😂😂😂😂
Bence enerjim uyusmuyor benim cok farkli frekanstayim ve kulturum gelenek goreneklerim falan turk kulturune uyumsuz
Hangi kültüre uyumlu
Bati kulturune genel olarak daha yakinim yetistirilme tarzim cevrem izledigim filmler kitaplar arkadaslarim meslegim falan olsun
Mesleğin ilişkiye engel mi oluyor
Evet
Neden mesela güven sorunu mu oluyor çok güzelsin çünkü erkek olsam kaçırmam yani
Hic bilmiyorum bu aralarda kimseyle konusasim yok zaten topu topu 2 3 sevgilim ha olmustur olmamistir zaten
Burcun ne
Boga
Aa ben deee😹
Sevgiyi değeri önemsenmeyi sahiplenmeui kıskanılmayı kaldıramadığınız için
Abi ben naptim
Cidden doğru bu arada benimle ilgilenen her anımı soran insan sıkıcı geliyor
Serseri değil ya kafa dengi biri olsun ve yanında güvende hissedeyim lider ruhlu olsun yeter🎃
Umarım teşekkürleer
Engelli Ve Psikolojik Hasta Olduğum Sürece Olmaz Benim Görüşüm
Anlaşamıyorum kimseyle
sen mi sorun çıkarıyorsun
Yok sorun çıkmıyor da kafa dengi olmuyoruz
Doğru insanı bekleyelim
Bekleyelim bakalım
Bilmem belki ben kötü biriyim
Kötü olsan sevilirsin
Çok iyi cevap be
Eğilip bükülmüyorum asla
Birseyi ne kadar çok isterseniz o sınavıniz olur
Kim bilir kader kısmet
asosyal bi mal oldugum icin olmuyo benim
Çık sosyalleş
oyle olmuyo uni baslayinca bakicaz artik uniye kadar hayatim bi fanus icinde izleniyomus gibi gecti
Ya unide daha beter olursun benden demesi bir an önce cesaretini topla hayata karış
bazi sebeplerden dolayi aktif olarak arkadassizim sadece. İstanbul'da okuyacagim orada arkadaslarim var ben Şu an hasta babaanneme bakmak icin memleketteyim ve burada hic kimse yok arkadasim sayilabilecek yani oyle
Geçiciyse sıkıntı yok benim de öyle şu an
asosyallik gecici de dis gorunus olarak kilo almam ve giyim tarzimi oturtmam gibi engeller var onumde ekstra olarak
Ben de zayıfım baya
sizde normal sayiliyor 190 boyunda 63 tum 70’e cok zor ciktim ki 85 falan olmam gerekiyo normalde
Toparlarsın sıkma canını
Güvenmiyorum ki en iyisine bile
Tipim müsait değil.
Her şey tip değil ki
Bana da güzelsin derler ama baksana kimse yok
ddkdkdkdkdkdk kim var abi olanı da kacirtiyorum zaten
Yeterince görünür olmadığımız için
Az güzel seviliyoruz
Valla bilmiyorum ya
Hiç mi fikrin yok ben mesela kıskançlık yapıyorum baya ondan bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sorunda o kadar haklısın ki tatlım 🥺 Kendinde hiç hata arama lütfen. Bazen hayat doğru insanı doğru zamanda önümüze çıkarmak için bizi biraz bekletiyor, hepsi bu ✨
Çevremizde gördüğümüz o masalsı aşklar genelde çok uzun süreçlerin sonucu oluyor. Hata sende değil, sadece henüz enerjinin tam uyacağı, kalbinin ritmini yakalayacak o doğru kişiyle yolların kesişmedi.
Sen kendi değerini bilip ışığını saçmaya devam et, aşk hiç beklemediğin anda gelip seni bulacak 💖
Peki sen genelde nasıl insanlara çekiliyorsun, ilk adımı atmaktan çekinir misin ☕💅
Dominant egoist erkekler
Ah be güzelliğim, maalesef o tiplerin albenisi yüksek oluyor ama sonu hep hüsran! Artık o radarımızı değiştirmeliyiz kesinlikle 🛑✨