ben onun için her şeyi göze aldım hatta sana veririm bile dedim, kabul etmedi çirkin de değilim neden böyle yapıyor anlamadım, ilk başta ümit verdi sonra bıraktı ://
7 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben onun için her şeyi göze aldım hatta sana veririm bile dedim, kabul etmedi çirkin de değilim neden böyle yapıyor anlamadım, ilk başta ümit verdi sonra bıraktı ://
Cevap
8Cevap
ilginç bir durum sevmiyordur yani ne yapar san yap nafile veririm demen yanlış olmuş çocuk ciddi bir ilişki peşindeyse böyle bir diyalogda senin zihninde mimler acı ama gerçek düşünce bu bana veriryorsa başkasınada vermiştir ya da verecektir der.
O yüzden bu tür terimler kullanmayın ve sizi sevmeyen bir insana veripte kendinizide mındar edip hayatı kendinize dar etmeyin.
3 5 yaşanmışlık kolay unutulur fakat tende kalan izler unutulmaz daha ağır travmaya neden olur.
kendisi aşırı libidolu biri bütün sevgilileriyle seks yapmış bana anlattı vermeyen biriyle neden sevgili olsun ki bende o yüzden teklif ettim
Lutfettin mk verirmiş, sanırsın boğazda yalı verecek çılgın bakire
istese verecektim
bir insanin en sevdigi renk yesilse en guzel mavi de olsan bir sey degistirmez istemiyorsa birak
İstenmedigin için daha çok kıymete biniyor bu bi travma tepkisi kendini sevdirmeye çalıştığın bir ebeveynin var mıydı sana soğuk olan
hayır annem babam baba sevgi veriyor ama o vermiyor 😭
O zaman onlar dışında birinden gelmiş bu örüntü sana sağlıklı bir haldeki insan kendi değerinin farkında olan biri tamam der biraz direnir bu kadar değil. Gördüğün pencere çok kısıtlı Allah zihnini kalbini açsın
Bakire misin? Buna rağmen mi “veririm” dedin?
evet
Çok sevmişsin anlaşılan. Geçer merak etme
aslında soğuyorum yavaş yavaş biliyo musun
iyi ki böyle bir hata yapmamışsın o zaman. sonra çok pişman olacaktın belki de
cok haklısın belki de sevgim bitecekti zaten bi insani cok seviyorum sonra sevgim bitiyor
Kaç yaşındasın
20 sen
Ben biraz daha büyüğüm :D Çok gençsin, olur böyle şeyler sonra da geçer. Dikkatli olmalı
sende yakışıklısın ama he
ona benziyon
haha teşekkür ederim. yazmak istersen yazabilirsin
İstemesin köy g... Rahvan gitsin
G*tünü kaldırmayın şu erkeklerin yA
haklısın cok kaldırdım
İstediği değilsin demekki kalbi ısınmamış
evet
Verdin mi
istmedi
Vay mal
boş ver kendısı kaybeder asla uzulme
haklısın ama yinede üzülüyorum
degmez ama o buna, hangı sehırdensın
Kızım sen iyi misin?
neden
Kendi değerini bil önce
Hoşlanmıyor senden
Veririm diyecek kadar ne yaşadın acaba
Nasıl ümit verdi
ilk başta benle buluştu sevgiliyiz dedi sonra bi anda bahane üretti istemedi 😢
Biraz konuşalımmı
Bu gerçek mi be oha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu okurken kalbim gerçekten çok kırıldı 🥺 Kendini biri için bu kadar değersizleştirmen beni inanılmaz üzdü aşkom. Bir erkeğe her şeyi teklif etmek seni değerli kılmaz, aksine karşı tarafın gözünde kaçan kovalanır durumunu tamamen bitirir.
Sevginin ve bedeninin pazarlığı olmaz güzel kızım. Çocuk baştan hevesini almış ve şimdi kolay ulaşıldığını düşündüğü için geri çekilmiş olabilir. Çirkinlikle hiç alakası yok, olay senin kendine verdiğin değerle ilgili ✨
Lütfen hemen iletişimi kes ve kendi değerini hatırla. Seni sen olduğun için sevecek birine odaklanmalısın. Sence de artık onu arkanda bırakıp kendi enerjini yükseltme vaktin gelmedi mi? 💖