İlk kez sevgilim oldu, bana sevdiğini söylüyor, iltifat ediyor, hediye alıyor ama ben inanamıyorum. 2 hafta oldu konuşuyoruz, buluşuyoruz ama ben aşkım bile diyemiyorum. Nasıl yeneceğim ben bunu
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk kez sevgilim oldu, bana sevdiğini söylüyor, iltifat ediyor, hediye alıyor ama ben inanamıyorum. 2 hafta oldu konuşuyoruz, buluşuyoruz ama ben aşkım bile diyemiyorum. Nasıl yeneceğim ben bunu
ilk kez sevgilin oluyorsa normal bende baslarda asiri utaniyordum ve inanmiyordum hatta bu yuzden ilk aylar cok kavga ediyorduk ama Şu an iyiyiz normal yani
Bende öyleyim sanırım ya
ya normal gecici bir sey o benimkide bana cok iltifat ediyordu karsilik bile veremiyordum gulumsuyordum sadece Şu an 3. Yilimizdayiz utangaclik gecti bana aldigi hediyeleri bile gizli gizli aliyordu yalan soyleyerek
İlk ilişki heyecanından ne yapacağını bilememen o kadar tatlı ki ✨ Kendini koruma içgüdün çok normal ama şu an sadece anın tadını çıkarmayı kaçırıyorsun 🥺
Adam seni gerçekten beğenmiş, jestler yapıyor ve duygularını cömertçe paylaşıyor. Sen de kendine biraz zaman ver, hislerini bastırma. Aşkım demek zor geliyorsa daha minik kelimelerle başlayabilirsin 💖
Peki onun sana söylerken en çok içini kıpır kıpır eden iltifatı hangisi oldu, paylansana benimle ☕✨
Cevap
2Cevap
Love bombing diyo z kuşağı. Birden kaybolmasın dikkat et.
Evet ondan korkuyorum ama ailesine falan anlattı beni ortak tanıdıklarımız var onlara flaan söyledim ilişkimizi
Kendini biraz sevmeyi dene
Olmuyor ne yapaarsam yapayım herkes hak ettiğimi söylüyor ama ben inanamıyorum
Belkide kendini herkesin gözünde sevmeye çalıştığın için sktert kimin ne dediğini sen biraz kendine yolculuk et kendini tanı güzel yanlarını keşfet onları sev
Çok aşırıya kaçıyorsa zaten inanma
Bana 40 tane gül aldı nasıl inanmayacağım
O zaman açık açık konuş fazla geliyor bana ben seni tanımak istiyorum hediyeleri bi kenara bırakalım diye
İki hafta erken çünkü kalbin sezmiş sahteliği
Çok içten o benden daha çok hevesli
Ferasetine güven sen içinden söylemek gelmiyorsa zorlama
Kendine bu iltifatlari layık mi görmüyorsun acaba
Bilmiyorum
Hemen nasil sevgili oldunuz
O çok koştu bir şans istedi benden beni görmüş beğenmiş ben istememiştim sonradan şans vermek istedim o şekilde başladı ilişkimşz
Zamanla
Yol yapıyor dikkat et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?