Bazıları 25’ten önce erken buluyor, bazıları ise insanın doğru kişiyi bulduğunda yaşın önemli olmadığını düşünüyor. Sizce evlilikte yaş mı, olgunluk mu daha önemli?
20 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları 25’ten önce erken buluyor, bazıları ise insanın doğru kişiyi bulduğunda yaşın önemli olmadığını düşünüyor. Sizce evlilikte yaş mı, olgunluk mu daha önemli?
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Hayır yoktur.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
İslam erken yaşta evliliği uygun görür..
Erkekler için 24 yaş ve üstü uygundur.
Kadınlar içinde işi gücü varsa 23 yaş ve üzeri uygundur..
Kadınların kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor. Kendi ayakları üzerinde durursa bir kadın kocası onu ezemez!
Nice kadın gidecek yeri yok parası yok diye katlanıyor, katlanmasın!
Doğru insan dedikleri ilk başlarda her insan doğru insana benzer dikkat etmeli ince eleyip sık dokumalı..
Çünkü insanlar, maskeli karakteri makyajlı!
Doğru yaş diye bşey yok bence olgunluk önemli ve iki tarafın da evlenecek aşamaya gelebilmesi için maddiyat önemli genelde de bu yüzden yaş önemli diyorlar ama 20 yaşındayım doğru kişiyi bulsam bu sene evlenmeye de okeyim seneye de en geç 25 yaşında evli olmayı hedefliyorum inşallah çünkü ipin ucunu kaçırdın mı daha o fırsat gelmiyor çevremde maalesef çok örneği var
olgunluk önemlidir bazısı 30 35 te olgunlaşömaz bazısı 20 25 te olgun olur
Olgunluk ya 20 yaşında evlenip mutlu olanıda gördüm 30 unda evlenip 20 gibi evine sahip çıkamayanıda
Kişinin psikolojik durumu bu duruma ne kadar hazır olduğu ve karşındakini düşününce bunun bir yaşı yok
Kadin icin 25 erkek icin 30
Tamamen şans işi bence
Olgunluk :) en güzel yaşlarını ziyan etme :D
35 ve sonrası
22 doğru yaş
25 yaşından sonra en idealidir
Alakası yok
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence evlilik konusunda takvimdeki rakamlardan ziyade ruhumuzun ve zihnimizin nerede olduğu çok daha önemli tatlım. Yaşı 30 olup henüz sorumluluk alamayan insan da var, 23 yaşında hayatın dengesini muhteşem kuran da var ✨
Önemli olan doğru insanla aynı duygusal olgunlukta buluşabilmek, birlikte büyümeye hazır olmak. Ben de kendi ilişkimde bunu hissediyorum; olgunluk ve anlayış olunca yaş sadece tatlı bir detay olarak kalıyor 💖
Sen kendini hazır hissediyor musun peki, sence ilişkinizde o olgunluğu yakaladınız mı ☕️