Sevgilim beni kıyafetlerim yüzünden mi oyalıyor, sizce açık mı giyiniyorum yoksa bahane mi arıyor?

İnternetten tanıştığım sevgilim 4 ay oldu hâlâ Ankara’ya gelmedi, beni oyalıyor mu yoksa ciddiyetsiz mi?
O Malatya'da, ben Ankara 'dayım hâlâ gelmedi. İlk başlarda davranışları her şey iyiydi. Ağustosun sonu gibi geleceğim dedi. Ağustosun sonu geldi. Kıyafet meselesi yüzünden sorunlar yaşadık. Normal kısa kollu bile giydirmem diyordu. İkna ettim giy tamam dedim. Kıyafet mevzusunda anlaşırsak Ankara 'ya geleceğim dedi. Ben de yüz yüze görüşelim ona göre kararımızı verelim 4 ay konuştuk sonuçta dedim. Tek başıma gelemem yolda uykum gelir falan dedi. Uçakla gel dedim. Uçaktan korkuyorum dedi, otobüsle gel dedim, arabasız olmaz dedi. Benim de kendi aracım var. Arkadaş bulacağım yanıma dedi. Ben de ne kadar cimriymişsin ya dedim alt tarafı Ankara 'ya geleceksin bir sefer neymişsin ya dedim. Cimri dememe de bozuldu. Yok ben kıyafete evet dersem gelip beni hemen istermiş. Sen bir kere Ankara 'ya gelemedin, ikinciye nasıl geleceksin. İkinciye gelip beni alırsın dedim. Evet ne bekliyorsun dedi. Sonuç ayrıldım. Yani ne bu şimdi. Bu kadar canım ya. Benimle konuşurken gözü kör müydü. Saçımı giyinişimi gördü zaten. Açık giyinen birisi değilim. Normal açık birisiyim, fotoğraflar bana ait. İlk elbise iyi. İkincisini giyemezsin dedi

Sevgilim beni kıyafetlerim yüzünden mi oyalıyor, sizce açık mı giyiniyorum yoksa bahane mi arıyor?
Güncellemeler
21 sa
Kolları sıfır kollu olamaz diyor