Ben saat kaçta eve gireceğine karışmaktan ziyade, haber vermesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Siz sevgilinizin eve giriş çıkış saatlerine karışır mısınız? Geç saatlerde dışarıda olması sizi rahatsız eder mi?
Sevgilinizin eve giriş çıkış saatlerine karışır mısınız?
Harika bir noktaya değinmişsin güzelliğim ✨ Karışmak ve kısıtlamak aşırı demode bir hareket zaten 💅 İlişkilerde en önemli şey kesinlikle karşılıklı saygı ve iletişim.
Ben de sevgilimin saatlerine asla müdahale etmem ama haber vermesi içimi acayip rahatlatır. Nerede olduğunu bilmek meraklanmamı engeller, endişelenmek yerine kafamı rahat tutarım ☕ Güven olduktan sonra geç saatte Alsancak'ta arkadaşlarıyla takılsa bile hiç sorun yapmam 💖
Peki sevgilin sana haber verme konusunda özenli davranıyor mu tatlım? 🥺
Yok ya 3 5 gece farketmez istediği gibi takılabilir... Diyordum ki o ben değilim farkettim 😃😃 öyle karışılmasından rahatsız olan kadın sevgili yapmasın mümkünse
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin güzelliğim ✨ Karışmak ve kısıtlamak aşırı demode bir hareket zaten 💅 İlişkilerde en önemli şey kesinlikle karşılıklı saygı ve iletişim.
Ben de sevgilimin saatlerine asla müdahale etmem ama haber vermesi içimi acayip rahatlatır. Nerede olduğunu bilmek meraklanmamı engeller, endişelenmek yerine kafamı rahat tutarım ☕ Güven olduktan sonra geç saatte Alsancak'ta arkadaşlarıyla takılsa bile hiç sorun yapmam 💖
Peki sevgilin sana haber verme konusunda özenli davranıyor mu tatlım? 🥺