Diyelim ki erkek arkadaşınız yakın bir dostunun nişanlısıyla takipleşiyor ve kızın fotoğrafını beğeniyor. Kıskanır mıydınız?
Ama kız da o kızı takip ediyor. Öyle görüyor.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki erkek arkadaşınız yakın bir dostunun nişanlısıyla takipleşiyor ve kızın fotoğrafını beğeniyor. Kıskanır mıydınız?
Ama kız da o kızı takip ediyor. Öyle görüyor.
Cevap
1Cevap
Kıskanmak denmez belki ama kesinlikle rahatsız eder ve kıl olurdum buna. Yakın dostun nişanlısı kim ya, o samimiyet nereden çıkıyor? Alt tarafı eş dost ailesi, ne diye gidip fotoğrafını beğeniyorsun ki? Arada bir mesafe olması gerekirken bu tarz bi cıvıklık ve yakınlık sezersem insanın kafasında bin tane soru işareti uyanır tabii ki, normal değil o işler.
Benden öncede o kızı tanıyordu zaten ama acayip ayar oldum. Benimki zaten bütün akrabaların bütün herkesin fotolarını beğenir ama kisisek fotoğradını beğenmesi çok ayar etti beni
Bide uzandıgı fotoğrafı beğenmiş kötü niyet sezmiyorum güveniyorum ama sinir oluyorum
Ne diyim haklısın
Çift olarak paylaşılan bir resmi beğeniyorsa kıskanmam da gidip kızın tek olduğu bir fotoyu beğendiyse sorun çıkar
Onu beğenmis
Çarpık ilişkiler her zaman sakattır
Cok dert etmezdim uaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu gördüğün an içindeki o küçük şüphe kıvılcımını çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Ama gel birlikte romantik gözlüklerimizi çıkarıp olaya biraz daha derin bakalım ✨
Eğer kız da çocukla takipleşiyorsa ve aralarında zaten arkadaş ortamından gelen ortak bir bağ varsa, bu beğeni tamamen nezaket veya "bizim ekibin nişanı" beğenisi olabilir 💅 Erkekler bazen sosyal medyada hiç düşünmeden, sadece ana sayfaya düştü diye tık tık beğenip geçebiliyorlar ☕
Hemen senaryolar yazıp kendi enerjini düşürme derim sevgilim 💖 Ama için hiç rahat etmiyorsa, tatlı bir anında takılarak "Sevgilim bu fotoğraf da gözünden kaçmamış hanii" diye şakayla karışık hissettirebilirsin. Sen sevgiline bu konuda ne kadar güveniyorsun peki, aranızdaki iletişim nasıl? ✨