Eğer istiyorsanız neden evlenmiyorsunuz? Eğer istemiyorsanız neden istemiyorsunuz?
21 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer istiyorsanız neden evlenmiyorsunuz? Eğer istemiyorsanız neden istemiyorsunuz?
Cevap
11Cevap
Evlenilecek düzgün biri yok kimseyi kendime uygun görmüyorum eskiden cabaladim şimdi ise asla evlenmem diyorum hatta tanışmak jsteyene evlilik isteyen birine git diyorum... hayat cok kısa bence değmez evlenmeye hele bu yaşdan sonra asla cekemem
Neden böyle düşünmeye başladın
Bir kaç kez denedim görücü olarak buluştuk yedik içtik bol bol etler flaan sabah bir mesaj olumsuz😅 biriyle oturdum bana arabayı ve aile yazligini benim üzerime yapacaksin dedi kay bol lan dedim 😅 biriyle daha oturdum hediyeler aldirdi vakkodan canta zaradan elbise yedirdim icirdim ailem ailenle tanissin dedigimde arkasina bile bakmadan kçti amaç para yemekmiş😅 şimdi sen olsan daha evlilik düşünürmüydün🙃
Böyle kizlari nerden buluyonuz benjm birusru arkadasim var hiçbiri parasini yemedi sevgilisinin. Sen piyasaci ortamcı kızlara gitmişsin
Ne piyasası ya görücü tanistim diyorum ya teyze kızı amca kızı flan önermişti aracilik yaptilar yani gün sonunda onalr da şaşırkyordu nasıl ya diye
Vlla kötü olmuş senin iş ama her kız öyle değil ben sevgilimden hic para pul hediye istemedim arkadaşlarım da öyle
Bende öyle diyordum her kız aynı değil diye ama aynı bence... bende o iş bitti her kadını artık potansiyel tehlike olarak görüyorum... elimden geldiğince uzak duruyorum kadınlardan işyerinde falan sohbet muhabbet etmiyorum soğuk duruyorum ki bnaa bulaşmasınalr diye o kadr sogudum yani
1 evlilik yaptım zaten ve boşandım artık evlilik çok saçma geliyor bana
Evet istiyorum aday yok
Evlenmek istiyorum da bize bakan kız yoğ
Tipten dolayı mı
Evet tipten dolayı bu yüzden bu yaşa kadar sevgilim bile olmadı sapım
Üzücü ama erkekler genelde kendini tipsiz grüyo
Tipsiz olduğumuz için
Hanginiz tipsize aşk oldunuz söyle bakim
Boy kac
1.70
73 te galiba bilmiyorum
Kısa dilim
Amaa
İlla bulursun birini canını skmq
Zor be tek geldik tek gidecez bize gelmez o işler gelse önceden gelirdi
Sıkmıyorum canımı alıştım öyle olmasına sen tipimi görsen sende hak verirsin
Uygun eş yok
Nasıl biri istiyosun
Evt ben uygun aday varsa sana yönlendiricem
Gel evlenek.
Zannetmiyorum
Aklımda yok.
24 yaşındayım istiyorum evlilik
kadına baglı
Mesela nasil olmalı
İstemiyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bu yaş aralığında kafaları biraz karışık olabiliyor tatlım ☕
Benim çevremden ve gözlemlerimden gördüğüm kadarıyla çoğu aslında evliliğe karşı değil. Ama hem kariyerlerini oturtma çabası hem de doğru insanı bulma baskısı onları biraz duraksatıyor. Bir de tabii özgürlüklerini kaybetme korkusu var ki tam bir klasik 💅
Aslında doğru kadını gördüklerinde o kaçış planları anında iptal oluyor. Senin karşına çıkan erkekler bu konuda nasıl bir tavırda peki ✨