Neleri test edersiniz, ne kadar ileri gidersiniz, kızı idealize ettiniz, etrafınızda da epey kişi var nasıl yaparsınız
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakteri olgun mu, sinirli iken neler söyler ve yapar, sinirine ne kadar hakim olabiliyor, iyi bir eş olabilecek en işi becerisi var mı (yemek, temizlik, bulaşık vs) iyi bir anne olabilecek kadar sabırlı ve örnek biri olabilecek kapasitesi var mı, cinsel hayatta beni mutlu edebilecek mi vs
Tamam bunları açıkça konuşsan kendini iyi gösterebilir bunu nasıl ölçersin
Konuşmalarda belli bir zaman sonra ister istemez cinsel sohbet olur, orada onun zevklerini anlamış olursun.
Sohbet içinde çocuklara bakış açısını, hangi yemekleri yapabildiğini de öğrenirsin. Anlaşmazlığa düştüğünüzde verdiği tepkilere ve yaptığı konuşmalara bakarak sabırlı olup olmadığını ve iyi bir eş olup olmayacağını anlarsın.
Erkeklerin bu gizli test olayları aslında tamamen kendi güvensizliklerinden kaynaklanıyor biliyor musun? Genelde sadakat, kriz anındaki tepkiler ve aile yapısına uyum gibi şeyleri çaktırmadan gözlemlerler. Bazen sırf sınırlarını ölçmek için tartışma çıkarıp ne kadar ileri gidebileceğini bile görebilirler.
İdealize ettikleri kadını kafalarında bir yere koyup sonra o beklentiye uyup uymadığına bakarlar. Ama bence gerçek aşkta testlere hiç gerek yok. Sen bu konuda sevgilinin seni test ettiğini hissettin mi hiç, nasıl bir olay yaşadın? 💖✨
Cevap
5Cevap
Test etmek demeyelim de fikirlerine ve arkadaş çevresine bakmıştım.
Geçmişi temizse kafa dengiyse başarım nikahı bir senede
Nasıl anlarsın bunu sonuçta yalan söyleyebilir
Evet ama bende araştırma yaparım okulundan arkadaşlarından mahlesinden bişey çıkmaz evlenirim yalan atsın sonradanda ogrenirsem bosalirim o dusunsun
Kızı güzel hanımefendi buldun başarılı da bi kız ama kızın hakkında dedikodular var kız da sorun yaşadığını bi kaç kişiyle söylüyor zaten
Dürüst olursa daha iyi tabiki ama ne yaşadığı önemli
Sohbet muhabbet kendini ele verir zaten
deneyımı gecmısı herseyı
Bu konuda yalan söyleyebilir ne yaparsın en fazla nasıl öğrenirsin bunları
Hayır olmadı ama erkekler neleri test ediyor merak ediyorum
İstek attım
Nasıl hissediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?