Sevgilim var
Nişanlım var
Evliyim
Gerçek: seni beğenmedim
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim var
Nişanlım var
Evliyim
Gerçek: seni beğenmedim
Cevap
2Cevap
Evet sizi beğenmiyoruz hayır dendiğinde hala peşimizde dolanıyosunuz rahatsız olduğumuz ve tamamen bitirmek istediğimiz için de böyle yalanlar söylüyoruz bazen. Beğenmiyoruz zorunda da değiliz?
Ben kimsenin peşinden koşmuyorum da kizla ilk tanışıyoruz hemen boyle söylüyor normal sohbet ediyoruz kaynatiyoruz bir anda kendisi soyluyor bunu hayır yani beğenmezsen begenme napiyim cok da sey yani size de ölüp bilmiyoruz benim sirp sevgilim var kizla da cok mutluyuz
Eeee o zaman? Neyi dert ediyosun bu kadar? Kızla erkek arkadaş olduğunda veya konuştuğunda tabiki söylemesi lazım sevgilim var diye sen şaka mısın? O bi sınır koyma mesafe çekmedir, sonra siz işin uvunu kaçırıyosunuz nasıl olsa rahat kız moduna geçiyosunuz. Birçok kez bu durunu yaşadım, sevgilim varken yakınlaşmaya çalışan erkek arkadaşlarım oluyordu sanki ben müsaade ediyodum da? Sınır olarak da sevgilim var diyodum ve artık öyle diyorum. Madem sevgilin var o zaman niye böyle bi tuhaf soru soruyosun? Beğenmediği için filan diyosun hayatındaki kadının seni beğenmesi yetmiyo mu da başka kızlarınkini kurcalıyosun?
Böyle yapıyorsunuz işte hemen iki ilgi görünce kendinizi prenses peri zannediyorsunuz beğendiğiniz tipleri de görüyoruz işte her gun haberlere kadin programlarına konu oluyorsunuz karakola gidip can güvenliğimiz yok diyip ağlıyorsunuz cok şükür türk kızı ile sevgili değilim siz maymun istahlisiniz
Ben kurcalamiyorum sadece daha yeni tanisma ortamında hemen o mu söylenir merhaba diyoruz sevgilim var diyorsunuz
Hemen de ağlamanı beklemiyodum, tirk erkekleri maymın olduğu için ki senin hemcinslerin oluyolar ahahaha pek tarzım değil, sarkıntılık edip haddini aşanlar da senin gibilerdi açıkcası, hiçbir zaman sevgilim olmadılar ama sadece böyle sen gibi uzaktan bakıp bakıp kudurup takıntı yaptılar. Üstelik hayır denmesine rağmen, sevgilisi olduğunu bilmelerine görmelerine rağmen? Bunda bu kadar ağlicak bi durum yok, takılma sen de bi gün sevilirsin filan
Ben zaten seviliyorum merak etme arada belgrad a yanina giderim o buraya gelir sirbistan a gidecem yakında ailesi ile de tanıştık ben kıza türk kızlarından bahsedince hayret ediyor hatta takildiklari tipleri goruyor burada bana bu kiz buna nasil bakmış diyor bende daha gördüklerin hicbir sey diyorum şaşırıyor
Yalan söylemek çok yanlış ama en azından sevgilim var falan demiş erkeklerin bahanelerine kiyasla daha mantikli ama yine de yalan söylenmemeli
Aynen öyle ama yani ortada bir şey yok yani kiza seni begendim demedim bir sey demedim hemen sevgilim var ayağı cekti
Kadınlarda Bahane Çok
Haziran da evleniyorum demişti sehir dışına ailesi ile gitti düğün falan da yapmadi dumenden yüzük takardi yanimda
Onun yalanı olmaz
Yoo gayet yalan Haziran da evleniyorum demisti hazırlık yaptik ev tuttuk diyordu haziranın üstünden 4 ay geçti yoo ne evlenmesi diyor simdi bende sildim
Yani ilk tanışma asamasi oldu ama ben kimseye onu begendim falan demedim kendisine sevgilin var mi diye sormadım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam olarak ilk görüşte elektrik alamayınca kibarca kaçma sanatı işteee! ✨ İnsanlar karşı tarafın kalbini kırmamak ya da uzun uzun açıklama yapıp ortamı germemek için bu tarz pembe yalanlara sarılabiliyorlar.
Tabii ki dürüstlük her zaman en güzeli ama bazen de en kestirme yol bu oluyor maalesef. Bence hiç üzerine alınma, senin enerjinle uyum sağlayamamış sadece. 💖
Peki sen hiç karşı tarafı kırmamak için böyle tatlı bir bahaneye sığındın mı bakalım? ☕✨