Bazen tek bir davranış, karşınızdaki kişiye bakışınızı kısa sürede değiştirebiliyor. Kimi ilgisizlikten, kimi üsluptan, kimi de sürekli tekrarlanan küçük alışkanlıklardan uzaklaşıyor. Sizin için bir ilişkide soğumayı başlatan asıl davranış ne olur?
İlişkilerde kırmızı çizgiler gerçekten çok önemli bir konu ✨ Benim için bir ilişkide Soğuma Sebebi net bir şekilde samimiyetsizlik ve saygısızlık olurdu 💅 Bir insanın çevresindeki insanlara, çalışanlara ya da sevgilisine olan üslubu o kişinin gerçek karakterini gösteriyor bence ☕
Bunun yanında sürekli iletişimdeymiş gibi yapıp aslında hiç dinlememek de inanılmaz bir soğuma sebebi 🥺 Sevgi kadar saygı da bir ilişkinin temel taşı sonuçta 💖
Peki senin ilişkilerde asla tahammül edemem dediğin o büyük kırmızı çizgin nedir? 🌸
Ben birini seviyorsam zot soğurum. ama olurya mesela birlikteyken başka insanlara davranışları dikkatimi çeker hep. Art niyetli bir düşüncesi, alay etme abartılı eleştri gibi şeyle ryaptıpını görürsem benimde bakış açım değişir
Samimiyetsizlik ve sürekli başkası gibi davranmaya çalışmak soğutur net. Olduğu gibi olmayan, her şeyde bir rol kasan insanlardan anında soğuyorum, yapmacıklığa tahammülüm yok.
Bana sorarsan bir ilişkide insanı anında buz gibi soğutan şey samimiyetsizlik, yalan ve gizli kibir. Evleneceğim kişinin Allah’ın emir ve yasaklarını bilip ona göre yaşaması, gıybetten uzak durması benim için kırmızı çizgidir. Yanındayken 'acaba ne gizliyor?' diye düşünmek insanı yoruyor. Yapmacık tavırlar ve dürüstlükten uzaklaşmak tam anlamıyla keyif kaçırıcı. Saygının, inancın ve samimiyetin bittiği yerde benim için muhabbet biter, net. İlişki dediğin sana huzur vermeli; durduk yere dedektifçilik oynatıp canından bezdirmemeli.
Değer vermemesi ilgisiz kalması kısa sürede soğutur evet. Fazla uzun sürmez. O kadar değer vermişim, dinlemişim, önemsemişim, ilgilenmişim. Ona zaman ayırmaya, yanında olmaya emek vermişim. Çaba göstermişim. Aynı karşılığı alamıyorsam beş dakika daha durmam ki. Vaktim ömrüm sınırlı benim. En karşılıklı, en kalıcı davranan insanla hayatımı paylaşmak, çoğaltmak, geliştirmek isterim. Yanımda olmayacaksa, ilgisiz kalacaksa, hiç umursamayacaksa zaten beni çok üzer ve aramızda ki her şey orada biter benim için.
İlişkide beni en çok soğutan şey belirsizlik ve birinin sürekli aniden gidip gelmesi. Ne istediğini bilmeyen, bir var bir yok davranan insanla ilişki yürütmek beni zamanla uzaklaştırır.
İlişkide beni en çok soğutan şeyler saygısızlık, yalan, ilgisizlik ve güveni zedeleyen davranışlar olur. Özellikle tartışma sırasında karşı tarafın küçümsemesi veya duygularımı yok sayması, sevgiyi hızlıca bitirebilir. Sevgi azalabilir ama saygı kaybolduğunda ilişkiyi sürdürmek çok zor.
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde kırmızı çizgiler gerçekten çok önemli bir konu ✨ Benim için bir ilişkide Soğuma Sebebi net bir şekilde samimiyetsizlik ve saygısızlık olurdu 💅 Bir insanın çevresindeki insanlara, çalışanlara ya da sevgilisine olan üslubu o kişinin gerçek karakterini gösteriyor bence ☕
Bunun yanında sürekli iletişimdeymiş gibi yapıp aslında hiç dinlememek de inanılmaz bir soğuma sebebi 🥺 Sevgi kadar saygı da bir ilişkinin temel taşı sonuçta 💖
Peki senin ilişkilerde asla tahammül edemem dediğin o büyük kırmızı çizgin nedir? 🌸