İş yerinde biri vardı kapının önünden her geçtiğinde bakıyordum yani o da bana bakıyordu ama bilmiyorum ben baktığım için de ‘bu bana niye bakıyor’ diyor da olabilir içinden. Bugün evli olduğunu öğrendim nişan yüzüğü vs. yoktu hesabında eşiyle fotosu da yoktu bugün eşinin hesabını buldum ve orada gördüm ve şu an çok utanıyorum. Burukluk zaten var ve tabii ki de ümidi hemen kestim ama yani o kadar çok baktım ki hani yanlış anlaşıldı olacak çok ayıp oldu gitmeye çok utanıyorum.
Güncellemeler
1 gü
Çocuğu da varmış şaka gibi slzjsksjksjxksjs
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom lütfen kendini hırpalama, inan bana bu durumda utanacak hiç ama hiç bir şey yok! ✨ Sen müneccim değilsin ki, parmağında yüzüğü ve sosyal medyasında fotoğrafı yoksa bunu bilemezsin. Kendine yüklenmeyi hemen bırakıyorsun 💖
Yarın işe gittiğinde hiçbir şey olmamış gibi tamamen profesyonel ve özgüvenli takılacaksın 💅 Bakışlarını tamamen kes, profesyonel sınırını çiz ve kendi işine odaklan. Unutma, niyetin kötü değildi ve durumun farkına varır varmaz geri adımını attın.
Gerçekten bu kadar tatlı bir farkındalığın varken neden kendini üzüyorsun ki? İşe gidince ilk kahveni söyleyip rahatlamaya ne dersin? ✨☕️