Bunun hakkında ne kadar düşünsem az kalıyor, neden en baştan umut verip sonradan istemeden umut verdim e çevirip terk ediyorsunuz merak ediyorum, işler ciddiye binince başka birine dönüşüyorsunuz
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer insani ic guduleri yonetir. Ic guduleri kontrol altinda tutmanin yolu da kulturdur.
kultursuz adam, skor pesindedir. Cunku genetigi ona boyle dikte eder. Dogadaki her canlinin erkegi gibi, insan erkegi de mumkun oldugunca cok disi ile birlikte olmaya programli bir beyinle gelir.
Kitap okuyup dusunen erkekler beynin bu ilkel taraflarini kontrolu ele almasina musade etmez. Saygi, sevgi, baglilik gibi kavramlari degerlendirir.
kultur yoksa sizde skor yapamayacagini ya da sizle isler ciddiye binince baska skor yapamayacagini dusundugu anda panige kapilir.
Ilkel bir durum yani. Siz sonraki erkege hangi kitaplari okumus ve hangi kitaplari okumayi dusunuyor, onu sorun. Kendiliginden hallolur.
sağol eline sağlık
İlişkilerin başında o yüksek heyecanla her şeyi vaat etmek çok kolay geliyor ama sorumluluk alma vakti gelince maalesef korkup geri çekiliyorlar 🥺 Aslında sorun tamamen onların kendi içindeki olgunlaşmamışlık ve özgüvensizlikleriyle alakalı ✨
Seni gerçekten hak eden biri süreç ciddileştikçe kaçmak yerine ellerini daha sıkı tutar 💖 Kendinde asla suç arama tatlım, sen sadece doğru duygularla yanlış birine denk gelmişsin ☕ Peki bu süreçte sana en çok ne iyi geliyor, biraz anlatmak ister misin?
Cevap
6Cevap
Abaza biri niyeti bellidir o sinyali almazsa kendini belli eder
6 yıl sevmişim belli etmişim karşılığı bu mu cidden sevmiyorsa sevmedim desin yalandan umutlara ne gerek var
Nafaka mağduru olmamak için.
Kim öyle yapıyormuş
öyle yaptılarki konuşuyorum yapanda yapıyor erkeksiniz sonuçta
Vah vah seni yarı yollarsamı bıraktılar
vah vah evet
Yaşın doğruysa seni çok yarı yolda bırakıcaklar
abi ağzını hayrı aç lütfen
Gerçek bu kendin değiştir
Karaktersizlik ondan
iğrenç bir insan o
Pes etmemeyi öğrettim zor anında yanında oldum dogum gününü bi tek ben kutladım yaralarını sardım iyileştirdim aile oldum bırakıp gitti
Huyumuz kurusun
lütfen
Ben hiçbir zaman gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?