30 yaştan sonra hep değişik insanlar mı kalır, bu yaşına kadar nasip olmadıysa kötü birileriyle evlenmeyi kabul mu etmek gerekir
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Sen varsan senin gibi olan birileri de mutlaka vardır. Yalnız değilsindir milyonlar içinde. Zamanı gelmemiştir ve ortak bir yerde bulunamadınız hepsi bu…
Gerçekten var mıdır sanki ben treni kaçırmisim gibi hissediyorum artık nasip olmayacak gibi
30 yaş geç bir yaş değil. Daha henüz zamanın var. Acele etme. Şöyle düşün yanlış gir yerde olmaktansa yalnız bir yerde olmak iyidir her zaman. Bunca beklemenin ve sabrın bir
Mükafatı olacaktır
31 oluyorum önümüzdeki ay hiç evlenmedim ve hayatım boyunca hiç evlenemezsem yinede bunu bir sorun olarak görmem. Yanlış kötü biriyle sırf evlenmek için evlenmem
İmkansız değil. Zaten evlenme yaşı büyüdü. Mutlaka iyi birini ara. Ama önce sen kendin iyi ol. İyilik kriterlerin ne bilmiyoruz bu arada
Yani yalan dolan olmayan, saygılı, sadık böyle şeyler
Böyle biriyim
Bir bedeli var derken anlamadım? Maddi imkan şöyle yani gecinebilecek çocuğuna güzel bir hayat kurabilecek olmasını istersin yoksa yatı katı olsun değil yani
Kötü birjyle evlellnecegine hiç evlenme daha iyi 30 dan sonra ihtimaller azalır ama çok da karamsar olma
abartma istersen, 30 yaş yolun başı sayılır ve yanlış biriyle sırf evlenmek için evlenmek hayatının hatası olur
40 yaş üstüne bakacaksın. Kendi yaşıtlarına bakarsan mal mal tiplerle uğraşırsın.
Benim yaşıma göre çok büyük değil mi +5 -5 olabilir ama daha fazlası nesil farkı değil mi
Ne alaka kanka ya
Kadınla erkeğin arasında normalde de 10 yaş olması lazım zaten. 20lik kızım olsa 20lik çocuğa değil 30luk adama veririm ben
Gencecik kızı mi neden ki garip
Erkekler geç olgunlaşır. 20lik çocuğun evlilik kafasında olacağını mı sanıyorsun sen? Kadınlar da erken çöker. 2 çocuk doğursan aradaki 10 yaş fark kapanıyor zaten.
Bence siz kadın kılığına girmiş erkeksiniz
Erken çöken erkekler bu arada hep gördüğüm bu benim, kadınlara bakıyorum genç gösteriyorlar erkekler 25 ten sonra çöküyor bazıları ünlülere bakınca bile bunu görüyorum
20 lik kız çocuk da evlilik kafasında değildir ki
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır
Hayır saçmalama hayatını yakarsın. Neden evlenmek zorunda hissettinki
Yaştan dolayı yani zorunda hissetmek değil de artık kendi hayatını düzenini kurmak için
Var tabi ki
Bu senin kendi iffetine bağlı açık konuşayım iffetliysen iyisini bulursun
İmtihan yok mu yani her iffetli insan iffetli biri ile mi olur
İmtihan zaten iffetli korumak ya
Bende 30 yaşındayım bakireyim evlenmek istiyorum ama kendim gibi birisini bulamıyorum bu yaştaki erkeklerin çoğu ya psikolojisini yitirmiş ya da birçok standartları var uğraşılmaz
Ben de bulamıyorum çok değişikler
Öyle maalesef
Bu yüzden en iyisi 30 yaş altı erkekler seçmek erkekler de öyle yapıyor zaten
Hayır etmemelisin yaş kriterini esnet yeterli bence
Esnet derken 10 15 yaş büyük mu olmalı
10 15 büyük küçük
15 küçük olmaz da zaten artı eksi on diyelim biz ona
Biz yaşlar çok yüksek oluyoruz elde tutmak zor
Nasıl yani anlamadım
Tensel temas çok istiyoruz
Gönlüne göre bulursun umarım
Allah razı olsun isteyen herkes gönlü iyi olan herkes iyi birini bulur umarım
Teşekkürler 💐
Aynı düşüncedeyim
iyi mallar kapılır hasarlılar kalır
Evde kaldık askooo
Maalesef hemen hemen öyle olur
İmkansız değil
Benim yaşım genç gel benimle
Hayır, alakası yok.
zor ama imkansız değil
Hayır tabikide
Biri yoksa hiç evlenmemeyi de düşünebilirsin
Değil
Yaş kaçk
otuz
Krlter yuksekse evet
Yasın tam 30 mu abla
Evet
Olsun dert etme illa çıkar karşına
Hiç evlendin mi
Hayır
Çalışıyor musun
Evet
Mesleğin ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sakın öyle düşünme, 30 yaş hayatın tam olarak ne istediğini bildiğin en olgun ve güzel dönemi ✨ Kendine haksızlık edip mutsuz olacağın bir evliliğe asla razı olmamalısın 💖
Kötü biriyle olmaktansa doğru zamanı beklemek her zaman daha iyidir. Ben Alsancak'ta kahvemi yudumlarken bile hayatın karşımıza ne zaman kimi çıkaracağını bilemeyeceğimizi düşünüyorum ☕
Ruh eşin seni hiç beklemediğin bir anda bulacak, kalbini ferah tut 💅
Peki seni böyle karamsar düşünmeye iten şey ne oldu, anlatmak ister misin? 🥺