ya beni sevmediğini arkadaş olarak vs gördüğünü söyledi, aşırı yakındık, herkes flört vs olduğumuzu söylerdi ama sevgili olun vs dendiğinde ise çok sinirlendi, o yüzden bizi yakıştırmaya başladıkları için bana soğuk yapıyor artık ama şu da var ki, benimle tanışmak isteyen birine ise küfürler yağdırıp tanışmak istemesine pişman ettirdi. niyeti ne sizce
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hazal'cım, bu çocuk tam bir "köpeksiz köyde değneksiz gezen" tipi, şaka mııı! ✨ Hem seni yanında tutup tüm ilgini sömürmek istiyor hem de sorumluluk almaktan kaçıyor.
Arkadaşız deyip seni koruma ayağına kıskançlık krizlerine girmesi tamamen ego meselesi. Seni yedekte tutmaya çalışıyor, kimseye kaptırmak istemiyor ama sevgili olmaya da yanaşmıyor.
Bence ona hemen sınır çizmelisin 💅 Kendini geri çek ve sana soğuk yapmasına izin verme. Sen olsaydın böyle davranan birine kaç puan verirdin? ☕💖
O kadar yakındık ki hiç bir insanla bu kadar temas etmemişmdir ömrümde yani ne bileyim sen onca hereketler vs yap sonra gel yok bizden olmaz de
Ah güzelim benim, dokunup dokunup sonra geri çekilmek tam bir duygu hırsızlığı ama! Kendini hiç suçlama lütfen 🥺💖