Ailem, sevgilimi başta çok sevdi, kusuru da yok ama sonra neden anlamadım ayrılmamı istiyorlar neden?

Bize geldi tanışmak için, haberli işte. Ailem çok sevdi, her şey harika gidiyordu. Eve döndü sevgilim sonra işte. Ailem göstermek istedi diğer akrabalara, işte sosyal medya hesabını açsana bakalım görsünler dediler neyse açtım. Herkes sessizleşti, bakıyorum hiçbir sorun yok profilde. Ne oldu dedim, bu bize göre değil ayrıl dediler. Nesi var acaba, sabah çok sevdiniz profilinde sizin görüp benim göremediğim ne var acaba diye sordum. Cevap gelmedi. Kötü bir şey mi yaptı diye sordum. Herkes hayır kötü bir şey yapmadı amaa olmaz işte bu dediler. Neden ama neden, onu söyleyin dedim, söylemediler. Geçmişte sorun mu yaşadınız, bir şey mi yaptı ne oldu, bana niye söyleyen yok diyorum. Sorun yaşamadık, bir şey yapmadı ama olmaz bu. Niye olmaz bu, niye dedim cevap vermediler. Ağladım, odama çıktım ben de 😔

Ailem, sevgilimi başta çok sevdi, kusuru da yok ama sonra neden anlamadım ayrılmamı istiyorlar neden?