Bunu diyen erkek kızı beğenmediği için mi tatlı birisin der, kıza ayıp olmasın diye mi sizce?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Yani yaa dediğin gibi olmuştur ya da ilk adım olarak daha yumuşak şeyler söylemeyi seçmiştir senin tepkini kestiremedigi için
Tatlısın demek seni beğenmiş demektir. Sempatik bulmuş olabilir :)
Ya da kırılmayayım diye tatlısın dedi. Güzel olsam güzelsin derdi.
Bazen karşındaki insana güzelsin diyemez insanlar. Bu yanlış anlamanı istemediği için de olabilir..
O da olabilir haklısın. Ama zaten çocuğa 3 gündür ben yazmasam o yazmıyodu beni görmediği zamanda böyleydi yani
İnsanların karakterleri farklı farklı güzelim. Çözmek için iyice tanımak bile yeterli olmuyor. Sana tavsiyem üzerine düşmüyorsa sende düşme. İsteyen zaman yaratır zaten :)
Çok haklısın gerçekten🥲. Sence ilgisi olsa bana sürekli o mu yazardı
Tabi ki canım..
Krıcı ama gerçekler işte abla🥲. Napalım demekki beğenmemiş. Bu arada abla profildeki sensen çok güzelsin maşallah
Teşekkür ederim. Yüz güzelliği gelip geçiçi tatlım , mühim olan kalp güzelliği. Senin ki gibi :*
Teşekkür ederim ablam seninde kalbin çok güzel🥰. Ama işte insanlar dışa daha çok önem veriyor çocuk beğense birazda o yazardı hep benden bekliyor
Bence biraz geri çekil çiçeğim. O kalkıp sana neden yazmıyorsun minvalinde konuşursa "Sen uzak durduğun için , bende kendimi geri çektim" dersin :*
Abla dayanamadım yazdım çocuğa😂. yarım saat önce napıyon yazdım yarım saattir bakmadı hâlâ mesajıma. Birde merak ettiğim aklıma takılan bir soru vardı onla alakalı o yüzden de beğenmediyse beni engellemeden veya silmeden yazayımki sorumu cevaplasın öyle gitsin 😂😂
Tatlısin = çirkinsin ama söyleyemiyorum
Bende aynı fikirdeyim ama kırıcı
Abi bence engellemek daha kırıcı😂
Bi çocuk beni engellemişti. fake hesaptan çocuğun kafasından tüm vücuduna kadar zorbaladım. Çünkü bunu yapanda tipsizdi😂
Bi çocuk beni engellemişti. fake hesaptan çocuğun kafasından tüm vücuduna kadar zorbaladım. Çünkü bunu yapanda tipsizdi😂😂balgksjf
O yüzden sende engelleme bence daha kırıcı oluyor. Sonra sende kırılırsın
Haşfksjf komik mi
Bu arada sen beğendiğin biri olsa ne cevap verirdin fotoyu görünce
Peki normal tipli birine sende tatlıymışsın der misin
Helal be neysen osun belirsiz bırakacağına netsin. Ama tek kötü yanın engellemen 😂😂
evet. çok beğense başka tepkiler olurdu
Her erkekte öyle midir cidden.
evet. resimden sonra ilgisi yapışması artmadıys mevzu net beğenmemiş.
Sen o çocuğun yerinde olsan beğenmediğine ne cevap verirdin
benzer şeyler ya da başımdan savacak bahaneler
Demek istediğim fotosunu gördün diyelim sende mi beğenmesende tatlıymışsın derdim
*derdin
evet tatlısın iyisin vs. çirkinsin beğenmedim denmez ayıp olur kalp kırmamak için idarelik birşeyle geçiştirirsin. beğensen offf çok güzelsin harkasın muhteşem cart curt farklı kelime olur ve ilgi artar.
Ve işte bile olsan yine de vakit ayırıp beğendiğine ilk ve sürekli yazar mıydın
tabiki
Peki beğenmediğin her akşam 8 de sana yazsa onla konuşmaya devam eder miydin
boştaysam o an çirkin değilse idare eder denecek kadarsa evet ama asıl hedefteki gelince onu meşgule atarım tabiki :D bunu erkek kadın diye düşünme her iki cinste aynıdır bu işlerrde
Zaten öyle herkes tipe bakar. En azından dürüstsün abi😂.
Ama ne bileyim ya biraz kırıldım açıkçası. Çünkü çocuğu kafa dengi bulmuştum ve yalan yok ben kendimi güzel buluyodum 😂
Demekki o kadar değilmişim
sana bir şey deyim neyse demeyeyim ayıp olmasın. elde tutacak yol kadında farklı yoldan yeterli silahı varsa olur bu kadar yazayım...
Abim o işlerde bana ters ya. Öyle bir insan değilim geriye tek seçenek kalıyor tipimle beğenecek biri.
Belki Gerçekten Tatlı Olduğun İçin Öyle Demiştir
sanmam bence beğenmedi
Sanırım öyle banada öyle demişti biri konuşma devam etmedi.
Bu kişide yazmıyor ben yazmadığım sürece
Karşılıklı ilgi yok gibi sen devam etmeyi düşünüyor musun
Ya sohbeti sarıyor o yüzden bırakmakta istemiyorum. Bide ilgisi olmasa neden beni takipten çıkmadı hâlâ o da aklıma takıldı
O da var hoşuna gidiyorsa devam et. Benim dedim beni sevmemişti.
Senin dediğin sana nasıl davranıyodu
O küfür edenin yorumunu bence kaldır bilerek yapıyor sinir olma
Niye beni sinir etmeye çalışıyor
İlkten çok ilgiliydi resmi görünce yazmadı işte direk yazmadı yani
Şuursuz bir kız öyle tipler çok anonim ya gerçekte desin yiyorsa
Kesin egosunu okşuyodur böyle yaparak
Birde sana yazmadı ama seni hâlâ takip etmeye devam ediyo muydu
Kim çocuk mu sataşan kız mı çocuksa umrumda değil o kadar güzel sayılmam kabul ediyorum artık ben.
Aynen bende çıkardım
Kız egosunu okşuyodur.
Peki sen ona yazınca senle normal konuşuyo muydu
Normal di evet resim sonrası işte o laf sonrası yok 😅
Yok yani resim sonrası resmine ne cevap verdi ve resim sonrası biraz da olsa normal konuştu mu senle
Tatlıymışsın dedi sonra işte meral ediyordun dedim oldumu dedim oldu dedi bitti
Ee sonra ne konuştunuz
Hiç yazmadı bende yazmadım öyle bitti
Sen soru falan sormadın mıkonu açmak için
Yok açmadım beğenmediğini anladım zorlamadım
Beğenmediğini nasıl anladın tatlı demesinden mi
Tatlı dedi anında hızlı cevap veren çocuk hiç yazmadı
Benimkide 3 dk bekletti. Bende beni stalklıyor sanıp çok stalklama 😂dedim. O da bana:Lavaboya gittim sakin dedi
O da sonunda random attı
İyi anlaşıyorsunuz güzel bir şey.
Yani beğendi mi sence
Bilmiyorum ki dostca mı konuşuyor yoksa duygusal mı. Belli olmaz bu işler benim demem dopru olmaz beğeniyor diye yanlış yönlendir miyim
Hmm anladım belki bana arjadaşça da yaklaşıyodur diyosun. Galiba haklısın arkadaşça konuşuyodur. Gerçi kafa dengi bulsa bazen de ilk o yazardı. Belki de kırılmiyim diye takipten çıkartmıyor ve yazdığımda geçte olsa cevap veriyor
Olabilir de olmayabilirde sohbet ilerde ne olur bilinmez hayırlısı hakkında.
Yarım saat önce mesaj yazdım hâlâ mesajıma cevap vermedi
Bu arada teşekkür ederim seninde hakkında hayırlısı olsun🥰
Müsait olmaya bilir belki
Rica ederim, sağ ol.🙋♀️🌺
Bakalım. Yazarsa sana haber ederim
Bende rica ederim🥰🌸🌹
🙋♀️
bence kızı beğenmediği için değil saf bir sevimlilik veya samimiyet gördüğü için öyle diyordur, her lafın altında bi fesatlık aramaya gerek yok.
Fesatlık arayan yok sordum sadece
genelde tatlı kelimesi ondan kullanılır
Evet kırıcı olmama hali gibi düşün
Yüzde kaç ihtimal beğenmediğinden yapmıştır
Tatlı bulmuş demiş yahu ne var bunda
Belki üzülmiyim diye demiştir
Kırıcı olmamak için
İlgisi olsa neden 3 gündür hep ben yazıyorum
Ben yazmasam o yazmıyor
Evet. Ama bugün 3. günümüz nerdeyse 1 saattir mesajıma bakmadı halbuki sabahları da rahatsız etmiyorum bi akşam yazdım işte
Bakalım artık zaman göstericek
Beğenmiştir kesin.👍👍
Gerçekten tatlıdır belki bazıları şirin oluyor
Evet aynen öyle
Tatlı oldugun için demiştir guzelsındir
Her ikisi de
En çok hangisidir
Erkekçe bilmiyorum
Beğenmiştir bence
Ama Bu kişi yazmıyor ben yazmadığım sürece
O zaman sevgilisi olabilir
Ama zaten çocuğun toplam 2 sevi olmuş. Sence beğenmediği için mi böyle
Bu kişi yazmıyor ben yazmadığım sürece
Demek ki isinmamis sana
Halbuki daha dün ona soğuk duruyosun ama samimisin dediğimde. Herkese böyle değilim dedi. Bende ona şanslısın diyosun dedim. O da random atıp ısındık diyelim dedi
Anlaşılan sen bu çocukla seks konuştun
Yok valla
Bu kadar seni etkileyen ne
Çocuk yakışıklı😂. Ve her kıza yüz vermiyor. Ve çocuğun cinsellik gibi bir derdi yok tam tersine onu isteyen kızlardan uzaklaşmış.
Sıkıntı desene
Ya ben de öylelerini seviyorum işte ama çocuk galiba seçici herhalde beni beğenmedi.
Nasıl öyleleri
Yumuşak tipleri mi
Evet
Belkide gay olabilir
Yok 2 kız sevgilisi olmuş
Sonradan yumuşamış olabilir seks istememek ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen felaket senaryoları yazıp kendini değersizleştirme aşkooo! Erkeklerin düz mantığını bazen çok karmaşıklaştırıyoruz. Tatlı birisin demek kesinlikle "beğenmedim" demek değil. Bazen karizman, gülüşün veya fotoğraftan geçen enerjin onlara o kadar sıcak ve samimi gelir ki ilk akıllarına gelen kelime bu olur ✨💖
Senin o doğal güzelliğin ve enerjin karşısında büyülenmiş olabilir. Tabii nasıl bir tonlamayla söylediği de önemli. Sana bunu derken flörtöz bir emoji kullandı mı, yoksa muhabbet burada bitti mi? ☕💅