Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 güEvlenirdim neden evlenmeyim ki kalbi güzel olsun anlaşalım mutlu olalım yeter
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 güEvet evlenirdim gayet güzel bir kız
69 Yorumla- 13 sa
?
- 10 sa
@eventitempaaaaaa kanka onu sal mahkemeye veriyor :D
- 9 sa
Dalga mı geçiyorsun sen ,?
- 9 sa
Seni neden şikayet edeyim namusuma iftira mı attın bana hakaret mi ettin? Ne sanıyorsun sen her önüme geleni şikayet mi ediyorum
- 9 sa
Neyse ugrasamam gercekten
- 9 sa
İbram benim şakam yok çocukla çocuk olmam adliyelik olurum iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 güEvlenirim tabi ki de. yarası olurum onun
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı.
16 saZor bir durum. Cunku erkeklerin guzellige kadinlarin ise guce zaaflari vardir. Sahsen seninle evlenmem icin karekterime ve hunerlerine asik olmam gerekirdi. 10 parmaginda on marifet derler ya hani o turden. Bedendeki izler pek onemli degil lakin yuzde olan izler cok zor bir durum. Sahis icinde karsidaki icinde. Allah yardimcin olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 güBu görsel deki kızla bu görsel halı yüzünden evlenmem diyen kişi insan değildir. Ben bu kızla çıkarım da evlenirim de kavga da ederim arkadaşta olurum düşünsene bu kızi bebek gibi manken bir kiznicin terk ettin düğün gelin arabasına kamyon çarptı kız yatalak kaldı nolcak... Sekilcilik yapmamak lazım... Hayırlısını dileyelim
12 Yorumla- 1 gü
Sabah sabah canım yalan çekmişti. Çok teşekkür ederim. Diline yüreğine sağlık.
- 14 sa
@ElSoloLobo07 haha terbiyesiz. gel bi de simdi beslen..
Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Gerçek ise eğer nazara gelmiş neyse ki gözlere bir şey olmamış
Bunlar gelip geçici şeyler en azından düzelmeyecek gibi bir yaraya benzemiyor ayrıca küçükken benim kolum da boyuna kaynar su dökülerek yanmıştı ve seneler içinde hiç yanmamış gibi düzelmişti11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Ne destekte hic bir kelime senin içini rahatlatmaz, çok iyi bildiğim bir şey varsa o da kafası çalışan kendini bilen hayatta pişmiş erkeklerin yüz ve fizikten önce insanın içine baktıkları için iyiyse kendini biliyorsan zıpçık değilde kafası çalışan bir kadınsan hiç takıntı yapacağın bir durum değil bak gör... geçmiş olsun
00 Yorumla
1 güTipe maalesef fazla önem veren birisi olarak söylüyorum, kırmızılık eksi puan bile yazmaz. Pütürler var sadece, onlar da birçok kızda olabiliyor yani pürüzsüz cilt çok az insanda var. O yüzden "evlenir miydin"i bırak yüzündeki bu iz güzelliğini azaltıyor bile diyemem.
(Erkekler böyle pembeli şeyleri sever o yüzden)
02 Yorumla- 20 sa
Bence de bu kızın hiç bir eksiği yok. Gayet de güzel. Hatta bence farklı olması artı bir özellik
- 19 sa
@Vissenniaa aynen. Ben bi de şeyi merak ettim. O pütürler sivilce gibi geçici mi acaba.
- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
1 güEvet. Bence bu bir kusur değil. Aksine benim için iyi bir şey olurdu bile diyebilirim. Tabiki Allah korusun böyle bir yarayla yaşayan bir insanın psikolojisinin sağlam olması gerekir herkes ben gibi nazik değil. Neden iyi olurdu dedim, benden başkası asılmaya tenezzül bile etmezdi ona. Böylece için rahat olurdu her zaman.
Karakteri düzgünse tipin pek önemi yok. Ortalama tip yeterli.00 Yorumla Şu kız çirkin olsa çoğu hayir derdi. Güzel olduğu için kusurunu kabul ediyorlar. Gerçekçi olmak lazım.
81 YorumlaErkeklerin burada evet diye salladıklarına bakma bir evlenmeye kalksan hepsi toz olur ne kadar karakter deseler de önce fiziğe güzelliğe bakıyorlar
531 Yorumla- 1 gü
ugrasma dayı muhtemelen manitasından ayrıldı burada sacmaliyo iste
- 19 sa
Ben son evre sedef hastası olan bir kadın sevdim. Tüm vücudunu sarmıştı. Doktora kendim götürürdüm sedefinden öperdim pansumanını yapardım. Sonra noldu biliyormusun? Ben şöyle güzelim, böyle çekiciyim o bana bakıyor şu bana göz koydu diye sürekli söylenmeye başladı, telefonu elime alınca sürekli şüpheci davranır söylenirdi. Kıskançlık had safhaya çıktı. Mobilya alırken tezgahtar kızla pazarlık yapmamı bile kıskandı çekti gitti. Verdiğim emeği harcadığım zamanı hiçe saydı. Elleriyle yara bakımı yapan adamı beni hakir görmeye başladı. Sonuç? 3 yıllık ilişkiyi bitirdim bitirmek zorunda kaldım. Ayrılırken de bana etmediği beddua kalmadı
- 19 sa
Kim ne hayatlar yaşıyor deyip geçmek kolay da, anlattığın hikayede kadının kıskançlığından çok senin yaptığın iyilikleri sürekli başına kakman ve sonunda onu hakir görmen dikkat çekiyor. İnsanları dış görünüşüyle değil, zor zamanlarında nasıl davrandığıyla değerlendirmek gerek
- 19 sa
dostum sen git bi psikolojik tedavi falan gör ben manitadan ayrilmistir falan dedim de senin sorunun daha büyük gözüküyor adamın yaptigini basina kaktigi sonra da hakir gördüğü sonucuna nerden vardin tam olarak aq karşındaki bi erkek diye saçma sapan cikarimlarda bulunuyosun ne bu erkek nefreti olum
- 19 sa
@ozkuyucu_efe birincisi yorum sana yapılmadı o yüzden her yoruma atlama ikincisi de bir kadınla düzgün konuşmayı öğren aq, olum gibi laflar nedir sen hayırdır
- 19 sa
aptalligina dayanamadigim icin atliyorum geceden beri agir bos yapiyosun ve insani acayip gicik ediyosun sen burada tanimadigin insanlara sacma sapan ithamda bulunurken kimseden de kibarlik bekleme
- 19 sa
bak tekrar tüm samimiyetimle söylüyorum belli ki erkeklerle ilgili problem yaşamışsın ve ağır psikolojik sorunların var bence tedavi gör tanımadığın insanları yargılama hakkın yok tutup diyosun erkekler şöyledir böyledir bilmem ne sen ne ara hepimizi tanıdın kızım bende kızlar hafif meşreptir deyip konunun içinden çıkayım mı şimdi bu mudur?
- 19 sa
tamam dostum birisi senide genelleyerek hafif meşrep derse sen üzerine alınmazsın benim kadar olur biter üçüncü kez söylüyorum sen bence bi tedavi ol bu kafayla yasaman zor hayatında illa erkek olucak bu gereksiz nefretin saçma
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. 1. Öncelikle geçmiş olsun... Resim sana mı ait internetten mi buldun bilemiyorum.
2. Resme bakıldığında güzel bi kız görüyorum, çoğu kişi güzelliği için kabul eder ama Bu şekildeki her kız olmayabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
s 22 saCidden insanın dış görünüşü benim için asla önemli değil isterse burnu yamuk olsun dudağı yamuk olsun bunlar sadece görüntüden ibaret olan şeyler bu yüzden bence yanımda olması benimle ciddi samimi ve dürüst olması herşeyden daha güzel.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 güDoğum lekesi bu ne var ki evlenirdim tabi, bundan çok daha kötü halde olan bir kadın vardı bizim mahallede sadece leke diil yamukluk falan da bardı yüzünün her yerinde o bile evlendiğine göre
00 Yorumla Evlenmem canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var 🥹♥️
Hayatımda biri olmasaydı evlenirim veya evlenmezdim diyemem tanımadan kalbim fikrimden ve aklimdan once hareket ediyor hep.
00 Yorumla
1 güEvlenirdim; ama yalnız kalmaktan korktuğum için değil, hayatı paylaşmak istediğim biri olduğunda. Çünkü evlilik, aynı eve girmekten çok, aynı yolda yürümeyi göze almaktır. Sevgi varsa, güven varsa ve iki insan birbirine yuva olabiliyorsa, insan ömrünü o kalbe emanet etmekten korkmaz. Dış görünüş elbette ilk izlenimde bir yere kadar önemlidir; ama insanı hayatında tutan güzellik değil, karakteridir. Yüz zamanla değişir, fakat güzel bir kalbin verdiği huzur kolay kolay eskimez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. net evlenirdim, yüzündeki leke güzelliğinden hiçbir şey eksiltmemiş aksine çok karakteristik ve farklı bir hava katmış.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer gerçekse çok geçmiş olsun güzel bir kızsın gerçekten de ama çok fazla yapay zekaya benziyor gerçek değil gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
11 saKişiliği önemli. Dış görünüş ikinci plan. Bir fotoğrafa bakarak kimseyle evlenirim ya da evlenmezdim demem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
15 saGuzelliğine guvenme bir sivilce yeter zenginligine guvenme bir kicilcim yeter demisler goğnü guzel olsun kalıci olan o
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı. Neyin var çok güzel bir kizsin yüzundeki muhtemelen dogum lekesi ama kafaya takma eminol çok güzelsin bir gün nasibin bulur seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 güGüzelliğini gölgelememiş maşallah diyelim.
Soruya cevabım ise kafa yapısı ve karakterine baktığımızda buna herkes okeydir.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Evli olmasaydım evet... Çünkü onunla evlenmek için ihityacım olan tek şey onun bana sevgisi olurdu..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 güBir insanın fiziksel yarasından bıle öpecek kadar çok sevıp evlenın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 47,6b cevap paylaştı.
1 güYüzü bu hale geldi diye bırakacak halimiz yok, kalbini sevdikten sonra. Onun yarasını sarmak için çabalardım daha fazla.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gayet güzel kız niye evlenilmesin hiçbirimiz dört dörtlük değiliz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 güKafa yapısı uyumlu ise evet, evlenir idim. Zira bir evlilikte çiftler arasındaki uyum faktörü çok önemli ki, ona göre hayat kurulmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evlenirdim
Benim için yüzündeki yara ya da izin hiç önemi yok00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Evlenirdim çokta önemli bir şey değil seviyorsam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı. Birde ruhuna bakmak lazım abla, kanım kaynarsa neden evlenmeyeyim?
00 YorumlaMoral olsun diye demiyorum. Cidden çok güzel kızsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
16 sazor bir soru. nasıl tanıştığıma nasıl konuştuğuma bağlı. belki evet belki hayır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
17 saYüzünde leke olabilir evelnirim bu kötü ve utanılacak bir duurum değil ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
17 sayüzünle alakası yok ama evlenmezdim. fakat sevişirdim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Yüzünde yara olan her insanla evlenirim ama benim ilk kriterim uyum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 güGördün değil mi hiçbir insanin değerinin olmadığını
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yüzü güzele 40 günde doyarsın da huyu güzele 40 yılda doyamazsın demiş atalarımız. O yüzden dış görünüş değil karakter önemlidir.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 güGerçek bir insan ise o lekelerinden öpecek adam var ülkemde.
Tereddüt bile etmeden.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 güTanismadan once boyleyse uzulurum kendisi icin ama sevgili olmayi dusunmezdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 güEvet niye insanın bu tür seyleriylemi çekinir insan
01 Yorumla- 1 gü
Her insanın kusurunvar bende kaza yaptım kolumda dikiş karnında dikiz izleri var Allah dan gelene ne diye biliriz
Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı. Sadece leke kusursa evlenirim bunun için hayır demem ama evlilik zor karar
00 Yorumla
1 güEvlenirim bu bir kusur değil zaten aksine farklı bir hava katmış
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı.
1 güBence gayet hoş hatta artı yazar benim gözüm de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 güAynı durumdayım yüzüme bakmıyorlar erkolar yalan atıyor 😅😂
32 Yorumla- 1 gü
Akıllısın erkeklerin laflarına inanmamayi erken ogrenmissin
- 1 gü
tanışalım mı prenses☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 güneden olmasın ki. evleneceğin kişi sadece fiziki güzellikle seçilmez
00 Yorumla Diger konular uyumlu ve yesil isik yakiyorsa bu sizin en guzel aksesuariniz olurdu benim icin.
Bunu da ictenlikle yazdim. Sapik mesajlarla karistirmayiniz ve yuzunuze bir gulumseme koyunuz :)00 YorumlaNe ben Bradd Pitt'im ne de herhangi biri bu kadar dış görünüşe kapılmamak lazım.
Eskortların da hepsi güzel ama o..'lar işte.
Yüzü güzele 40 günde doyarsın ama gönlü güzele 40 yılda doyamazsın.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 güSevdikten sonra niye evlenmesinler. Arada gercek sevgi olsun yeter ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 güböyle bi kız ise evlenirler güzel bi yüzü yoksa evlenmezler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)16 saEvlenebilirdim dini manada da hassasiyet sahibi olunca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 güEğer anlaşırsam
Kalbini yüreğini o kişinin seversem
Tabii ki00 YorumlaKadın beni kalbi ile seviyor ise ben hayli hayli onu her şekli ile sever ve kıymetli veririm mevzu güzellik değil mevzu iffetli. bir hanımefendi ile ömür geçirmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güKokuna ve Erkek düşmanı değil aklı başında bir kızsa evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güMuğlak bi soru ama buna rağmen çok görüş almış vay be
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 güÇekicilik katmış bence yüzündeki iz herkese yakışmaz ama kıza yakışmış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet evlenirdim.. Kesinlikle evet... Güzel kız.👍👍😊
00 YorumlaMillet guzel dıye evlenırım demıs guzel falan tamamda nası bırı baba bu kadın nası bırı olduguna baglı
00 YorumlaSadece güzellik için evlenilmez sevgi saygı önemli güzellik olsun sevgi saygı olmazsa zaten anlaşamazsın
01 YorumlaTabikide ben bu kisiyi görsem ben bile yürürürö
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 gügüzellik yüz ile olacak bir şey değil kalbinde böyle lekeler olmasın
00 Yorumla - Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle evlenirdim, çünkü aşk dediğimiz şey tenin üzerindeki izlerle değil, ruhların uyumuyla ilgili bir durum ✨
Fotoğraftaki kız o kadar havalı, duru ve güzel duruyor ki anlatamam 😍 Gerçek sevgi kalbe dokunur, yüze veya kusur sanılan detaylara takılmaz. İnsan sevdiğinin her halini benzersiz bulur zaten 💖
Sevginin dış görünüşten çok daha derin bir şey olduğuna sen de inanıyor musun aşkom ☕?