Kız ayarlamaya çalışıyorum, sohbetim iyi, tip de normal tipim ama sohbetim iyi. Yalnız kız görünce sohbet de edebiliyorum ama sonuç olarak bir türlü olumlu o cevap gelmiyor işte. Hani kadınlar çeneye düşüyordu.
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Agzin laf yapacak mesela kiz arkadas cevrende mi ney ilgisini cekiyor napiyor ne sever onlari ogren onlarla alakali bilgin yoksa arastir sohbet et o konular hakkinda ara sira ince davranislar yap mesela datedesin yere birseyini dusurdu alacagi vakit kahveni icerken masanin kosesini elinle kapat kapiyi ac onden siz diye buyur ince davranislar emin olki cok etki ediyor
Ben öyle ince arastirma yapıp da acilmiyorum yalnız ki gorunce atlıyorum lafa
O zaman ilgi alanlarini sorucaksin iltifat edeceksin mesela bugun cok guzel olmussun diye kizlar kendini agirdan satmayi sever o kiza gunluk vakit ayiracaksin ne cok simartacaksin ne cok ihmal edecksin cok simartirsan seni elinde gorup gidebilir bu ilsikinin ikinize ait olduğunu analmasini saglayacaksin kucuk jestler yapacaksin beraber vakit gericebileceginiz aktiviteler bulup sana yaklasmasini saglayacan
Afederwin de abi 18 yasindayim senden daha deneyimliyim kizlarla konusmaya korkma kizlarda insan senin benim gibi
O taktik iş görmez bu sefer yavsaaak deyip uzaklaşır
Korkmuyorum bro zaten konuştuğum halde korkmadığım halde bulamiyorum
Abi bana guven 18 yasindayim ama deneyimim fazla
Tamam sana güvendim bunu deneyecem çok güzel olmuşsun diyecem
Seni ekliyim mi sen bu işte bana yardımcı olursun
Ekle sorun dehil ama yeni okdugum icin mesajlasamiyorum
Ben sana takip atacak sende bana at sonra ben sana mesaj atacam
Bu devirde kadınların da erkeklerin de işi çok zor hakikaten
Kadınlar kendileriyle konuşanları ezik buluyor galiba mesele o
Neyi eksik yapıyorsun djdj
Tanımadığım kızlar aciliyorum ondan olabilir mi
Zaten pat diye acilmiyorum soruyu okumadın mi sohbet edebiliyorum yine olmuyor
Kızlar kendileriyle konuşan erkekleri ezik görüyorlar bence sorun bu
+18 mi istiyorsun kanka sen
Onu da istiyorum niye istemiyim
Ayarlim sana hangi sehirdesin 😀
Söz değil icraat lazım
Nasıl bir icraat lazım?
Seviyorum deme sevdiğini belli en küçük şeyde bile onu düşündüğünü hissettir en basiti bir çikolata al görünce sen aklıma geldin de
Ben öyle aylarca araştırma yapıp da acilmiyorum ki nerde yalnız kız görünce atlıyorum lafa
Ne anlatıyon mk
Kizlarin standartlari iyice yukseldi
kardeşim yine buradasın sen sorunlu olduğun için olmasın o en son konuşmamızda dahada anladık çünkü onu ipkşjlhgkjgkşojılhjgk
@umutetmeli7 yok sorunsuzum ben sapasaglamim bak adam da bulamiyor
lğpkojıhlukgjıhukgyjh
sende sohbette yok ama ilk buluşmada kızın elini tuutup öpmeye çalışıyorsun ürkütüyorsun milleti
ayrıca senin yaklaşma amacın çok farklı ikklşjklhgkknlljbh
@umutetmeli7 evet sanki kizlsr da sevmiyor kkzlar fb bile oluyor diger erkeklerle
iyide kızlar fb oluyorda erkekler olmuyormu krdşm bu nasıl mantık işkljşkhljkhvkljkhl
ya gel incellikten vazgeç hem incelsin hemde neden kız bulamıyorum diyorsun
Bir kez seks yapmam lazım yoksa teknik olarak incellikten kurtulmuş sayılmam
tamam escle yap diyoruz onuda kabul etmiyorsun sitenin tescilli inceli olucan az kaldı
Red pill e göre esc la yapan erkek yine de yapmış sayılmıyor ezik gibi para vermeyin diyordu esc a
red pill kim krdşm ya ğopıohıgu
niye başkalarının ideolojilerine göre yaşıyorsun hayatını kendi standart ve ideolojilerine göre yaşa bu senin hayatın
yine gizliye aldın hesabı kijşhlgkhvgj
Alırım hesabı gizliye jsjsjm red pill bir ideolojidir kızlarla yatabilen erkekler tarafından oluşturuldu
Cevap sahibi sana bir tecrübeli erkek tavsiyesi bir kızla yatmak marifet değildir bir kızı elinde tutabilmek marifettir
ikisi de imkansız bana
abi bir tık sorunlu bu arkadaş hiçbir kız ona yüz vermedi diye incel olduğunu iddia ediyor ama bence kızlara karşı yaklaşımı sadece o yönlü olduğundan insanlar ondan kaçıyor
Normal yaklasinca da kizlar kanka oluyor benle ancaa
bir kız bir erkekle kanka olmaz genelde sen hemen her şey olsun istediğin için oluyor büyük ihtimal ilişki koçu falan bul kendine ya da ilişki psikoloğu
Nasil olmaz ikinci uniye gittim kiz bana odevlerini yaptirip ben yaparken diger erkeklerle takildi
niye kendini kullandırtıyorsun o sana kullanmak için yaklaşmış
Yakisikli olsaydim alfa olsaydim sevgili olmak icin yaklasirdi ama 180 im o yuzden kullandi
aynen knk öyle olmuş ya harbi kafan iyi
neyse kişi kendinden bilirmiş işi canım kşjhıgyutfdrytse
Cevap sahibi sen kızla sohbet etmediğin sürece hiçbir kızı tavlayamazsin kadınlar tek baktığı şey senin o çenen.
Boyun kısa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İletişim kurabilmek harika bir başlangıç ama kadınlar sadece kelimelere değil, hissettiği enerjiye ve samimiyete de bakarlar ✨
Sohbetin iyi olabilir ama belki de olayları fazla mantık çerçevesinde tutuyorsun. İletişimi sadece çene çalmak gibi değil, duygusal bir bağ kurma aracı olarak düşünmelisin. Karşı tarafa güvende olduğunu ve özel hissettiğini hissettiriyor musun?
Bence odak noktanı değiştirmelisin 💖 Peki sohbet ederken flörtöz ipuçları veriyor musun, yoksa kanka modunda mı kalıyorsun? ✨