Bir erkek hoşlandığı kızın durumlarını izlemeden ya da okunduğunu kapatıp izleyerek durabilir mi sonuçta görsün istemesi gerekmez mi izlediğini
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek hoşlandığı kızın durumlarını izlemeden ya da okunduğunu kapatıp izleyerek durabilir mi sonuçta görsün istemesi gerekmez mi izlediğini
Evet, hoşlanan bir erkek hikâyelerini izlemeden de durabilir. Hikâye izlemek tek başına güvenilir bir hoşlanma göstergesi değil. Hoşlanıyorsa merak edebilir ve sık sık bakabilir ama özellikle belli etmek istemediği için, çekindiği için, gurur yaptığı için veya karşı taraftan bir adım beklediği için okundu bilgisini kapatabilir. Tersine, sürekli izlemesi de kesin olarak hoşlandığı anlamına gelmez; alışkanlık veya sıradan merak olabilir. “Hikâyemi izliyor mu?” yerine sana genel davranışlarına bakmak daha doğru: Seninle iletişim kuruyor mu, konuşmayı sürdürüyor mu, görüşmek için çaba gösteriyor mu, seni merak ediyor mu? Bunlar çok daha anlamlı.
Aramızda henüz bidşey olmadığı için bunlara bakamıyorum iş arkadaşım kendisi sadece bunu hissediyorum görmeye çalışıyor bazen konuşmak için bahane üretiyor gibime geliyor
Erkeklerin bu stratejik hamleleri beni benden alıyor gerçekten! Hoşlanan bir erkek normalde o hikayeye anında düşer ama bazen sırf renk vermemek, kendini ağırdan satmak ya da çok meraklı görünmemek için izlemiyor gibi yapabiliyorlar 💅
Hatta gizli hesaplardan veya okundu bilgisini kapatıp bakanların sayısı hiç az değil, tam bir gizli ajan gibiler! Kendini açığa çıkarmaktan korktuğu için arkadan izlemeyi seçiyor olabilir ☕
Peki senin bu çocukla aranızda şu an nasıl bir iletişim var, hiç konuşuyor musunuz? ✨💖
Flört olarak konuşmuyoruz da neden kendini açığa çıkarmak istemesini hoşlanıyorsa
Ayy aşkom, egosu zarar görsün istemiyordur! Ya reddedilirsem ya da sen fark edip havalara girersen diye korkuyordur kesin 🤭✨
Cevap
2Cevap
Hoslanan bi erkek sence sensiz olabilir mi yavrum
@KaradenizliBeyfendi efendim uşak
Uşak mı
Nerelisin
Aramızda iş arkadaşlığı dışında somut bir şey olmadığı için kafam karışıyor ama onun tavırlarından birşeyler hissediyorum yani görmeye çalışıyor konuşmak için birşeyleri bahane ediyor gibime geliyor
Daha netlesmemiski karsilikli duygulari bilmeden baksa nolur bakmasa nolur
Nasıl onun duyguları mı net değil
Ya hu karsilikli konusmamissiniz ki
Konuşmuyorki belli etse konuşsa konışcaz hoşlanıyorsa belli etmesi lazım
Bencede
Ben duramam bakarım yani
Bakmam
Nie
Hoşlanıyorsam bakmam beni düşünsün diye
Bakınca da düşünür
Sen öyle diyorsan