Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 güaldatan karaktersizdir ayrılsın madem.
10 Yorumla Hayır, aldatılmayı hak etmez. Küsmek, iletişim kurmamak ve ilgiyi kesmek sağlıksız davranışlar olabilir ama bunun karşılığı aldatmak değildir. 4 yıldır aynı sorun devam ediyorsa asıl mesele şu, sen onu değiştiremiyorsun ve o da değişmek için yeterince çaba göstermiyor. Seviyor olman, bu davranışlara ömür boyu katlanmak zorunda olduğun anlamına gelmez. En doğrusu açıkça sınır koymak: “Sorun olduğunda günlerce küsmeni ve beni cezalandırır gibi ilgini kesmeni kabul etmiyorum. Konuşarak çözmemiz gerekiyor.” Değişim yine gelmiyorsa, aldatmak yerine ilişkiyi bitirmeyi düşünmek daha dürüst ve sağlıklı olur.
21 Yorumla- 1 gü
bıktım ama ya döngüye girdik cepte görüyor nasıl olsa hep ben arıyorum ardına düşüyorum bu sefer diyorum yazmiyim yine küstü
Bak uyardım konuşalım iletişim kır gitme dedim yine görüldü atti gitti ya
Hayır, kimse küsüp ilgisiz davranıyor diye aldatılmayı hak etmez. Ama 4 yıldır aynı davranış değişmiyorsa, senin de bunu “sevgim var” diyerek sonsuza kadar taşımak zorunda olmadığını bilmen gerekiyor. Küsmek yerine konuşmayı, sorun olduğunda iletişim kurmayı istemek gayet makul. Ayrılmak istemiyorsan ona “Seni seviyorum ama bu iletişim şekli beni tüketiyor; değişmesi gerekiyor” diye net bir sınır koy. Sonrasında sözlerinden çok gerçekten değişip değişmediğine bak.
134 Yorumla- 1 gü
Koyduk yine koydum bak boylr yapma sevmiyorum iletişim kur dedim yine görüldü atti gitti sonra ben boyle yapınca sinirleniyorum kavga ediyorum sen hem suçlu hem güçlüsün diyor şu an mesela küstü gitti ben sinir oluyorum o boylr yaptıkça
Güzellikle hep uyarıyorum yine yapmıyor - 1 gü
Toxic boyutta, ilişkiyi bitir aldatmak acizliktir. Ben aldatacak potansiyeldeyim diyorsan, ben de herkes kendine yakışanı yapar hocam, bu karaktersizliği yakıştırıyorsan yap derim.
- 1 gü
Diğer yorumları da okudum da, sevgilin bana çok yakından tanıdığım birini hatırlattı hahdasgjhda
- 1 gü
Yorumları okuduysan aldatmayı bilerek yazdim dikkat ceksin millet gelsin diye ben onun yükünü taşıyamam kul hakkı vebal ama ayrılmakta çözüm değil biz birbirimiz olmadan ds yapamıyoruz hani ilişkinin en büyük problemi kaçması başka bir şey değil bunu da diyorum bak sunan kacmasa ben m@l gibi burada hesap açıp soru sormak yerine size onunla güzel güzel konuşuyor olurdum
- 1 gü
Hocam ilişkin toxicliğe girmiş, olmaz, sonunuz zaten ayrılık. Aynısını 5 yıllık ilişkimde yaşadım. En son ikimiz de tükendik kendi sağlığımız için ayrıldık. Mental, psikoloji ve sağlık için olması gereken buydu.
- 1 gü
E bide 1 yıl 2 ay ayei kaldık yapamıyoruz ayrı ds
- 1 gü
İkiniz de psikologluk kıvama gelmişsiniz hacım ister kabul et ister etme. Psikolojik destek alsan, 7-8. seanstan sonra basarsın tekmeyi asdfgafdgbdbcxvbxcvb
- 1 gü
Ya toksik mesele yok
O bana geceb laf soktu neyse dedim bende ona şaka ile laf soktum hemen küstü e sende aynısını yaptın ben de kırılıyorum ama tepki vermiyorum - 1 gü
Yok dediğim söyle o toksik
Ben onunla iletişime kurmak istiyorum o uzaklaşıyor - 1 gü
Abi sizde ilk kim bastı tekmeyi ayıptır sormasi
- 1 gü
Ben 9 kere ayrılmak istedim hep ağlayarak intihar ederim diyerek manipüle etti. En son psikoloğa gidip destek aldım. Ardından da tekmeyi bastım. Nasıl nefes aldım biliyor musun üfff bir sürü ülke gezdim ondan sonra. Meğersem beni kilitleyen hayatımın içine eden oymuş
- 1 gü
Heee senin ki kötüymüş valla
İntihar ederim falan bizde birimiz dese ikimiz de t@sak geçeriz birbirimizle - 1 gü
Toxicliğin çeşidi önemli değil. Ben de küsenle t@sak geçerim mesela. Yani önemli olan nasıl toxic aşamasına geldiğiniz
- 1 gü
S1dik yaristiriyoruz yav bide
- 1 gü
dlkfgjsşlfkgj ayrıl sen beni dinle ldfkjgdlf psikolojik destek ben de veririm bak dkfngsd
- 1 gü
Ya ben aşık olma kotamı doldurdum ama yaa hoooofffff 26dan sonra biyolojik olarak birisinin aşık olması imkansız
- 1 gü
Dünya nereyi gezdin merak ettim
- 1 gü
Naahh imkansız ben 28'de aşık olmuştum. 15 ülke falan gezdim işte
- 1 gü
28 ama çok geç artık testotaylaaannnnn ben olamam 26yım onu unutmam 5 yılımı alsa yeni birini tanımam da 1 yil olsa34 yaşında kimse pembe hulyali aşık olmaz oldum diyene b0k inanırım
- 1 gü
Psikologta 8 seansta unutursun bu kadar romantize etmeyin öf 12 yıl önce o hayatında var mıydı? Yoktu. Eee? Ulan insan ölen anne babasını unutup hayatına devam ediyor.
- 1 gü
E demin 6 diyordun şimdi 8 seansa çıkardın ben gidiyom
- 1 gü
Bu işin tadı kaçtı muhsin
- 1 gü
Ayrılık acısı başka ayırmaya teşvik başka sdlkfjgssdf
- 1 gü
Ya ben suçluydum aslında ama böyle yaparak o suçlu duruma düştü başkası dinlese ona ayril knk diyor bi bilsen xkxksjsdhdj
- 1 gü
Ya birde ben şeye inanıyorum
Mesela ben toksigim diyelim o kişiye özel degil bence bu toksikligim başkasına da aynı b0k olurum o yüzden çözüm bence şahısların kendini düzeltmesinde ayrılmakta değil
Ama ben ballı coregime buna anlatamıyorum abi - 1 gü
Alakası yok şsdlkgjslkd Bir kadının toksikliği erkeğe bağlıdır. Erkek küsmez, iletişimle her şeyi halledip, ilgi ve sevgisini esirgemezse o kadın erkeğe cennet olur ldjgşşldsk
- 1 gü
Hmmmmmmmmmmm çözmüş ilişkinin sırrını ama ben yine de bana cennet olunsa cehennem de olunsa seviyorsam cennet olma taraftariyim kahrolası varloklar beni etkiledi ve taktik maktik işlerine girmeden hol loveli şiveli cilveli tutkulu seviyorum dümdüz
- 1 gü
İlginç
- 1 gü
Dedi örümcek pp li adam
- 1 gü
Anonim olmak için buraya foto mu konur manyak dolu şldkfjgds
- 1 gü
Benim amaç belli hadi iki insana soru sorayım çevremdekiler deli sanmasın diyr sen niye geldin acaba merak ettim
- 1 gü
Diğer sosyal medyalar çok zararlı. Etkileşim uğruna psikoloji bozan videolarla paylaşımlar yapıyorlar. Burada soru cevaplıyorum kafam dağılıyor boş zmaanlarımda
- 1 gü
Instagram algoritmasına fena sızmışlar bu arada +18 cesetlerle dolu iyisini yapıyorsun
- 1 gü
Öyle yani, bu şekilde kafam rahat lxfkjglfgjdf
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. bence aldatılmayı kimse hak etmez ama adamın bu çocukça tavırları da gerçekten çekilecek dert değil. madem dört senedir uyarmana rağmen değişmemiş, aldatmak yerine doğrudan ayrılıp yoluna bakman senin için en doğrusu olur.
16 Yorumla- 1 gü
Mesaj attı
İletişim kurmalısin bu şekilde hallolmaz dediğim mesajıma "kurmayacağim" şeklinde yanit vermiş
Bence görüldü atmalıyım sence
- 1 gü
Gunceli oku ve tekrar o sorduğum soruya bak
- 1 gü
Açıklamaları görmemiştim. Gelelim şimdi prenses helena'ya. Şimdi prenses helena için yapman gereken şey şu uyarmak bir işe yaramamış görüyoruz bunu artık bu uyarma olaylarını kenara bırakalım. Sinir uçlarına biraz dokunmaya çalış hassas olduğu sinirlendiği konular üzerinden biraz ilerle sonuçlarında sinirlenmek yerine hala küsüyorsa devam ediyorsa benim kafamda 2 senaryo oluşur. İlk olarak sana kızıp bağırıp çağırmak yerine kalbini kırmak istemediği için susuyor ve küsüyor gibi görünüyor. Diğer senaryo olarak gerçekten prenses gibi hareketleri var. Bu durumda prensese prenses gibi cevap vermen gerekiyor. Kızmak bağırmak çağırmak uyarmak bir çözüm olacağını pek sanmıyorum. Küsüyorsa bile gelip kendisi konuşmaya çalışır ve özür diler.
- 1 gü
Ay çok teşekkür ederim ya çok güzel yazmışsın ilgili şekilde.
Aslında dürüst olayim bilerek onun sinir olacağı bir şaka yaptım ardından onun bu 4 yıldır tekrar eden davranışları yine cereyan etti halbu ki bundan hoşlanmıyorum lütfen böyle deme dese anın da özür dileyecektim ben bilerek onu denedim ve o kaybetti denemeyi - 1 gü
Şöyle yapalım. Senaryoyu değiştirelim. Sen zaten sinir ucuna dokundum abuk subuk bir hale büründü olay demeye çalışıyorsun. Şöyle yapalım. Anladığım kadarıyla zaten şu an aranız limoni. Bırak geriye çek kendini ve izle. Sensiz ve sessiz ne kadar durabiliyor bunu analiz yapalım. Hiç umurun da olmadan saatler hatta araya gün bile giriyorsa benden tek tavsiye prenses helenaya bir barbie bebek alıp evine gönder.
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. bi çırpıştır kendine gelsin. kalk lan hayvan gibi adamsın taşı sıksan suyunu çıkarırsın hala tribe giriyorsun de bağır kendine gelsin
18 Yorumla- 1 gü
Ay aldatmam soruya cevap gelsin dikkat ceksin diye yazdım da onu
Hani güzellikle diyorum olmuyor tamam diyo sonra küsüyo gidiyor yine
İletişim kur çocukça bunlar dedim görüldü atti yine
Bende m@l gibi peşinden gidiyorum alıştı
Aslanım paşam diyorum daha da prensesleiyor o senin dediğin gibi
Ya ben buna nasıl sınır cizebilirim baska
Aileme damar diye getirmeye utanıyorum aw - 1 gü
Damat*
- 1 gü
Zoruma gidiyor ya burada tanımadığım insan anlıyor (sana diyorum) buna beb 4 yıldır bunu anlatıyorum ısrarla yapmıyor anlamiyor saniyordum tabi maymun (ben) gözünü açtı artık durmaya karar verdim duugusal tepkime davranışına giriyorum yıpratıyoruz falan
- 1 gü
E zaten her kavga da ayrılalım diyorum o da diline yapışmış anca onu dersin güvenimi kırdın yine ayrılalım diyerek diyor yine ben suçlu oluyorum sen güvensiz birisin diye bunu anlatıyor bu sefer de valla bende sıkıntı varsa desin biri ben düzeltmek için doktora da giderim de bu hiç kabul etmiyor evet sende sadece diyor
- 1 gü
He biz o devirleri çoktan geçtik artık alıştım eskiden delirir 6337848383 cevapsız aramaya boğardim simdi suçlu olsam bile özür dilemedim salladim geçtim küserse küssün
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
1 güBöyle kadını geçtim erkek hiç çekilmez :D düşman g*tüne
11 Yorumla- 1 gü
Sanırım düşmanınım bana girdi hshdhd
- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
1 güKarı gibi olan bir erkeği terk etmelisin aldatmak doğru değil kimse hak etmez bunu
12 Yorumla- 1 gü
Mesaj attı
İletişim kurmalısin bu şekilde hallolmaz dediğim mesajıma "kurmayacağim" şeklinde yanit vermiş
Bence görüldü atmalıyım sence?
- 1 gü
Bencede at
- Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı.
1 güKanka hem ayrılmıyorsun hem Seviyorsun hem de aldatmayı düşünüyorsun şaka mı
13 Yorumla- 1 gü
Lakaksjdjshahah bıktım ama ya döngüye girdik cepte görüyor nasıl olsa hep ben arıyorum ardına düşüyorum bu sefer diyorum yazmiyim yine küstü
Bak uyardım konuşalım iletişim kır gitme dedim yine görüldü atti gitti ya - 1 gü
Ayrıl kanka ben arkandayım sjjdjshskd çekilmez bu
- 1 gü
Mesaj attı
Gizli Üye(18-24)1 güKimse aldatılmayı hak etmez de prenses de olmasınlar beee
24 Yorumla- 1 gü
Soru dikkat çeksin diye yaptım aldatamam zaten de bende ağzıma geleni dedim yumusak gaysi erkek dedim
Cevap sahibi1 güSıkıntılı bacım, yengec burcu mu
- 1 gü
Aslan shsh
Cevap sahibi1 güHayret aslanlar normalde böyle olmaz yaa
Gizli Üye(25-29)1 güAşkım benimle aynı durumu yaşıyorsun benimki de böyle triplenip yazmıyor hak ediyorlar aldatılmayı
23 Yorumla- 1 gü
Mesaj attı
Cevap sahibi1 güKeyfin bilir bende yazmam artık de tepkini koy kendilerini iyice bir şey sandılar ya
- 1 gü
Dua etsin ondan çıkarım var yoksa tekmeyi koyardım
Gizli Üye(36-45)1 güAyyy çok sıkıcı evet ama seviyorsun sonuçta. Peki kıskanç mi?
19 Yorumla- 1 gü
Evet kiskanc ama bir kere bile bunaltmadi dozunda
Cevap sahibi1 güBiseksuel olabilir kız erkeklerle arası nasıl?
- 1 gü
Kız sana ayarliyim mi sende var gibi gaylik küsüyor diyince kanın çekti tabi benzerin olunca
- 1 gü
Bi s1k şunu aktifsen falan
Cevap sahibi1 güHahahanya çok tatlısın. Sevgilin bence erkek olmayı tercih etmeli
- 1 gü
Ahshhaha sen gay misin sende tatlı gelsin sevimli bir balık gibisin
Cevap sahibi1 güHahaha yok ya öyle sandım aka degilmisim. Kız seviyorum ben
- 1 gü
Mesaj attı
Cevap sahibi1 güBence de. Burada kız sensin o degil, yerini bilsin
Hayır, haketmez. Aldatmak asla bir sorunu haklı çıkartmaz. Eğer küsüyorsa, sana göre değilse verdiğin bir emek dahi olsa aldatmak yerine ayrılmalısın. Neden adamı kandırıyorsun? Kendini kandırıyorsun? Aldatmanın hiçbir haklı sebebi yok. Sevdiğini söylüyorsun ama aslında gerçekten seviyor olsan ona yaptığın haksızlığı farkında olur aldatmak yerine ayrılmayı seçerdin.
01 Yorumla- 1 gü
bıktım ama ya döngüye girdik cepte görüyor nasıl olsa hep ben arıyorum ardına düşüyorum bu sefer diyorum yazmiyim yine küstü
Bak uyardım konuşalım iletişim kır gitme dedim yine görüldü atti gitti ya
aldatmak çözüm mü sence
ne kadar basit diyorsun konuşursun uyarırsın trip atar uzak durursun aldatmak ne ya04 Yorumla- 1 gü
Bak uyardım konuşalım iletişim kır gitme dedim yine görüldü atti gitti ya - 1 gü
Mesaj attı
Acaba maço aşkını bırakıp sorunlarınızı konuşarak mı çözseniz kadınlar?
110 Yorumla- 1 gü
Mesaj attı
- 1 gü
Abicim adam konusmuyir sorunları biz kadınlar drgil
- 1 gü
Napim ki komusmuyor görüldü bari atayim gittikçe ezik gibi durmayayim yav
- 1 gü
Çünkü gel çözelim diyorum görüldü atiyo bana ya da gerek görmüyor
- 1 gü
Suçlu olduğu halde drdim gel yine de konuşalım edelim çözelim susmak küsmek görüldü atmak kaçmak çocukça yapma etme iletişim kur diyorum
5 saat sonra mesaj atıp kurmayacağim diyor
Aklınca bana burnum sürtsün hissi vermek istiyor ama bunlar ilişkiyi yorar konuşmak daha iyidir - 1 gü
Beni garanti görüyor bırakamazsın falan demişti dr ufaktan aklım celinmeye başladı evlenince bundan olmaz hayatı zorlastirir mantığım fena devreye girdi
- 1 gü
Güncellemeyi oku
Sevmek ayrı aldatmak ayrı aldatmak karaktersizlik olur.
02 Yorumla- 1 gü
Mesaj attı
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 güİhanetin bahanesi olmaz ilişki yürüyorsa ayrıl o zaman ne istersen yap olması gereken bu
011 Yorumla- 1 gü
Sende sil gitsin niye kaldırıyorsun onun bi yerlerini
- 1 gü
Mesaj attı
- 1 gü
Atma derim
- 1 gü
Ne diyeyim peki atmayip
- 1 gü
Sen ne dersin
- 1 gü
Hiç bir şey demem
- 1 gü
Birak o biraz kudursun
- 1 gü
Bende onu diyorum ya işte görüldü atmak hiç bir şey dememek ile ayni
- 1 gü
Ssn beni anlamıyorsun görüldü atmak ayrı görmezden gelmek ayrı
- 1 gü
Sen diyorsun ki görüldü de atma cevapta verme görüldü bile olmasın
O daha kötü o halde iyi bu sefer arayana yazana kadar ben dönmem
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 güHayır asla. Ama yol vermelisin.
12 Yorumla- 1 gü
Mesaj attı
- 1 gü
Evet, hiçbir şekilde cevap verme.
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
1 güSeviyorum diyorsun. Aldatırsan da biter aynı şey
16 Yorumla- 1 gü
Peki küsüp ilgi beklediği zamanlarda sessiz kalsan ve o bunu sürdüremese olmaz mı
- 1 gü
Evet bende şu an onu yapıyorum bakalım bu yöntem var tek
Bu sefer döngüyü kırmaya çalışıyorum - 1 gü
Bakalım
- 1 gü
Mesaj attı
Bence görüldü atmalıyım sence - 1 gü
Nasıl istersen. Kendini de açıklayabilirsin
- 1 gü
Açıkladım onun üzerine konusmicam diyor iste
Gizli Üye(25-29)1 güHer türlü aldatmak çöpküktür
15 Yorumla
Cevap sahibi1 güKendi Sıçtığını yemekle aynı şey
- 1 gü
Helal sana
Cevap sahibi1 güO kadar iğrenç yani o yüzden aldatmayım
Cevap sahibi1 güAldatmayınnn
Cevap sahibi1 güVe son sözüm hakkımı yiyen yapppramı yesin bitti
Seven insan aldatılmayı hak eder mi diye soru sorar mı?
00 Yorumla
1 güHiçbir insan aldatilmayi hak etmez. Bahane aramayın. Kötülüğünüzde boğulun.
00 YorumlaBen sana istediğin kadar ilgi veririm okeysen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 güSeven insan aldatmaz..
02 Yorumla- 1 gü
Mesaj attı
- 1 gü
O zaman ayrıl.
Gizli Üye(18-24)1 güOndan sonra param var ama mutlu degilim diye aglarsin
Mim ne ederse onu bulur
02 Yorumla- 1 gü
Oo stalklanmisiz
- 1 gü
Gunceli oku birde sabah zahmet knk yüklenmeden önce
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 güBoyle erkekleri analarida sevmez
02 Yorumla- 1 gü
Bisi diyim mi annesi çok seviyor
- 1 gü
Vallah boş biri erkekler ağlamayana kimse mama vermez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 güO kadar uzun boylu değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
1 güAyrıl daha iyi. Aldatmak karaktersizlik
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Bas tekmeyı one öyle cicili bicili erkekmı olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u 1 güNerden buluyrsunuz bunları
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Herşeyi hak ediyor.👍👍
00 Yorumla
1 güAldatılmayı kimse hak etmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. O kadar da değil
00 YorumlaEdwrr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güAyrıl memnun değilsen neden aldatırsın ki
10 Yorumla
1 güHak etmiyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide sürekli küsen, iletişimi kesen ve sorunları çözmek yerine prenslik yapan bir partnerle 4 yıl geçirmek gerçekten çok yıpratıcı bir durum 🥺 Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bu durum insanı aşırı yoruyor.
Ama ne olursa olsun aldatmak asla doğru bir çözüm değil tatlım. Kendine olan saygını korumak için aldatmak yerine sınırlarını çok net çizmelisin 💅 Eğer düzelmiyorsa da sevgini sorgulayıp bu ilişkiyi bitirmek en sağlıklı yol olur ✨
Sence bu davranışının temelinde ne var, hiç açıkça konuştunuz mu? ☕