Olgun mu olgun, sakin mizaçlı, parlamayan zeki erkekler neredesiniz?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olgun mu olgun, sakin mizaçlı, parlamayan zeki erkekler neredesiniz?
Cevap
25Cevap
vardır evvet
Hani
Bu saydıklarının bir erkekte olması cinsiyet olarak soruyorsan mümkün. Lakin karakter olarak soruyorsan erkeklerde değil kendini adam statüsüne yükseltebilmiş olan karakterlere sormalısın. Bunun cevabı evettir.
Yazdıgın şeyi umarım sen anlayabilmişsindir
Anlamadığım bir şeyi yazabiliyorsam bu güzel bir yetenek olurdu :) Cevabımı umursama, zeki bir erkek istemen sanırım dengeleme amaçlı.
Tamam tamam, dur. Seni hatırladım. O ses kaydı yollayıp burdaki insanları küçümseyip, iş adamıyım çok param var deyip, hello kittiy takımı alıp bir çocuğa onunla oynaşan şahıssın. Abicim sen zeki olma 😄 sen uzak dur bizden kafi. O kızı yedin ya, biz senden korktuk. Beğenileri , tercihleri korkunç birisin sen. Profildeki yazın bahane.
Ben senin ses kaydını sonuna kadar dinlemiş biriyim. Sonuna kadar dinleyip senin rahatsız birisi olduğunu anlamış bulunmaktayız. 😄 hatta bir psikiyatriste dahi ses kaydını dinlettim. Tanıyı koydu, ama burada yazmayayım :)
Çocuklarla ne yapıyorsun :)
:) Bu güne kadar burada kimseye bir şey almadığım gibi kimseyle oynaşan biri de değilim. Nasıl bir hayal gücün var bilmiyorum ama sanırım başkasıyla karıştırdın. Bu arada bilmiyorsan söyleyeyim, birine ait bir şeyi izinsiz bir şekilde paylaşmak suçtur. Kayıt kime aitse senin hakkında suç duyurusunda bulunabilir bilgin olsun. Bu kadar içerleyeceğini bilseydim emin ol cevap yazmazdım :)
Siz sanırım zeka yarıştırmak icin siteye gelmişsiniz. soruyu soranin neden bahsettiğini anlamişa da benzemiyorsunuz. Üstelik kisiyi tehdit etmissiniz.
Sorularınız arasinda, siteden ayrılmadan kendinizi anlattiginiz bir ses kaydi bırakmadınız mi ille ekran görüntüsü mu atalım?
https://voca.ro/1m2C9rhFChwc
Sesi kaldirmissiniz ama linki duruyor sorularınız arasinda. Arkadasi neye gore tehdit ettiyseniz simdi tehdidinizi kendisine bir iletelim bakalim.
Kendinizin halka acik paylastigi ses kaydını baska sahsin baskalari ile paylaştığını iddia edecek kadar tedaviliksiniz belli. :)
Sitede sizi tanımayan mi kaldı ki insanlari zorbaliyorsunuz?
Bir ara verirken size de düşüncelerimi anlatayım dedim? ↗
Bu soru ve altındaki link size ait degil mi? Kimi kandırıyorsunuz siz?
BaşbelasıR7 bu da hediye aldigin, mesajlastigin kiz. Kimi kandırıyorsun 😄
Siz iyi misiniz hanımlar annemle çıktığım çarşıda trendyolda sürekli gördüğüm hello kittyli formayı çarşıda görünce anneme rica ettim aldı hediye almalar oynaşmalar filan bu ne ahlâksız yakıştırmalar öyle kendi paramı alnımın teriyle kazanıyorum zaten kimsenin hediyesine ilgisine kalmadım istediğimi alırım zaten alıyorum da siz niye bu kadar duyar kastınız onuda anlamadım ben o paylaşımı yaptıktan sonra zaten uzun bir süre buralarda yoktum en son attığım paylaşımlar cevaplardanda belli olur bir süredir gitmiyordum buraya hayvanat bahçesi gibi olmuş eğer derdiniz benle değilse lütfen benden bahsetmeyin rica ediyorum hiç hoş yakıştırmalar değil bunlar siz nerden gördünüz hello kittyli formayı onun aldığını onla birlikte miydiniz o alırken anlamadım nerden çıkıyor bu asılsız haberler allah aşkına kendinize gelin orada yazmışım soranlara da yazdım çarşıdan aldım diye siz ne hediye etmesinden bahsediyorsunuz ve ben hello kitty sevmem o kadar gördüm çok tatlıydı aldım bu yani sıradan bir olayı gitmiş fantastik kurguyla sunmuşsunuz olmayan şeyler atmışsınız ortaya yazık günah yaa insanları bilip bilmeden yargılıyor dedikodusunu yapıyorsunuz yazık gerçekten
Ve abim olarak görüp tanıdıgım kişiye böyle iğrenç yakıştırmalarınız hiç hoş değil moderatörler sizin bu laflarınızı görmemiş herhalde hemen gösterip sorarım kim haklı diye çünkü ortada asılsız yalan yanlış bir söylemde bulunan iki şahıs var insanları başkaları üzerinden prim kasmaya çalışan iki kişi benim tanıdıgım abi sizin söylerinizden uzaktan yakından alakası yok çok seviyeli ve yerini bilen beyefendi bir abimdir sizin bu yakışıksız yakıştırmanız çok ayıp siz zihniyetinizdekileri mi yazdınız acaba iyi oynadınız yazdınız ve oynadınız tebrikler bir sürü günah sahibi oldunuz yalan yanlış konuşup iftira atmaktan söylenecek çok söz var da susuyor insan susmak bazen en güzel cevaptır
Buraya yorum yapayım da diğer üyenin yorumunda kalmayalım fmdmd evet şimdi sor
Knk bu dediğin adam hangi kıza yaptı şeyleri? Kızı yedi demişsin kötü mü davrandı? Anlamadım
Evet anlatırım yaz
InstinctiveSecrets
Yeni gelmiş is adamıyım diyip maaşından tut kendisini agir abi modunda siteye tanitti. Sonra insanlara ego kasti. Hello kitty seven bir kıza hediye aliyor. Yorumlarda oynasiyorlar zaten.
BaşbelasıR7
Knk profile baktım kız çarşıdan aldım yazmış ama hello kitty ürününe
Güncellemede ki yazın niye kalkmış ya
Var da napican yapamayacağın şeyleri konuşma altından kalkamayacağın sozu soyleme
25 yaşında demedim
Olgun dedim. Sen zaten cocuksun
25 yaşında değilim orada yazan doğru değil
İşte bak hemen önyargılı konuşuyorsun sen kaç yaşındasın?
Hemen gizlendin demek
Bekle bakalım
Ben öyleyim ve eşim bu sebebten benimle evlendi üstelik benden de büyük biri yaşça
Eşinden bana ne cuckold cu
Aynı karakterde misin peki
Evet. Bu yüzden hiç kimseyle anlasamiyorum
Sen ne katacaksın o insanın hayatına?
Kitap okuyoruz burada 5 dakika kafa dağıtıyoruz
Görün hemen
zeki demesen “BURADA!!” yazacaktim
Zeki olmalı ama
yok malim ben kusura bakma
Zeki olmalı
malim
Olgunluk o değil yanlız
Tesettürlüler yiyor bacım sorma
Onlar niye
@sc0rpi1O sen mi yaladın yuttun
@sc0rpi1O erkekten bahseden kim
Yemeyenin malını yerler dedin
@sc0rpi1O yalar mısın
Var.
Sen mi?
Biraz zayıflasan mı acaba
O göbek ne
Ne yapacaksın 😃
Tanışmak
Olabilir yaz bakalım
Sen misin sakin olan
Evet iş dışında sakinimdir
Bir de üzerine yakışıklı olsun
O çok önemlş değil
Olursa ne ala
Ama hiç görmedim dört üçlüğü bile
Burdayım adana sen
Yüzsüz
Evli profilde her şey yazıyorum
Burdayım Adana demiş
Sizin gibiler yok edilmelş
Ne alaka dediğin çok saçma
Burdema
O ne demek
Zor bulursun burdaa
Nerede bulacağım
Bulamazsın bu zaman daa
Ben .
Çok büyük gösteriyorsun
Yaşım seninkinden büyük ben bu kadar gostermiyorum
O ne ya
S.. kişçşne sor , o bilir
Her yerdeler 🙂
İnşallah vardır
Benden bahsettin direkt
Yoktur
Kim kanka o
Burdayım
Sen nasıl birisin
Vardır bacım
Ben varım
Burdayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle erkekler kesinlikle var aşkım, ama genelde kalabalıkların ve gereksiz gürültünün ortasında görünmez oluyorlar ✨
Onlar genelde kendi dünyalarında, Hobileriyle ilgilenirken veya kahvelerini yudumlarken sakin kalmayı tercih ediyorlar. Aşırı gösterişten hoşlanmadıkları için ilk bakışta fark edilmeyebilirler. Kaliteli ve olgun bir ilişki için biraz sabırlı olup doğru ortamlarda gözlem yapmak gerekiyor 💖
Sen genelde nerede tanışıyorsun erkeklerle, hiç böylesine denk geldin mi ☕💅?