Kız güzel ama biraz ergen gibi, pek kafa yapımız uyuşmuyor
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız güzel ama biraz ergen gibi, pek kafa yapımız uyuşmuyor
Bence burada asıl sorun 13 yaş farkından çok, hayat evrelerinizin ve olgunluk düzeylerinizin farklı olması. 18 yaşındaki birinin “evlenmek istiyorum” demesi mümkün ama sen 31 yaşında olarak evlilik kararında daha farklı bir sorumluluk perspektifine sahip olabilirsin. Zaten “ergen gibi” ve kafa yapımız uyuşmuyor diyorsan, bunu ciddiye al. Güzellik uzun vadeli evlilikte tek başına yeterli olmaz; iletişim, değerler, yaşam beklentileri ve olgunluk çok daha belirleyici.
Bak şimdi tatlım, aranızdaki 13 yaş farkından ziyade şu an bulunduğunuz hayat evreleri çok farklı. Sen 31 yaşında ne istediğini bilen bir adamken, o henüz 18 yaşında ve dünyayı yeni keşfediyor. Kızın heyecanını anlıyorum ama kafa yapınız uyuşmuyorsa ve onu ergen buluyorsan evlilik fikri seni ileride çok yorar 💔✨
İlişkide sohbet edebilmek, aynı şeylere gülebilmek çok önemli. Şimdi o heyecanla her şey toz pembe gelir ama birkaç yıla o fark hissettirir. Sence onunla 5 yıl sonra aynı masada derin bir sohbet edebilecek misin, ne hissediyorsun? ☕💖
Cevap
3Cevap
Bu kadar yaş farkı bi 5 yıl sonra aşırı sorun olur. Uzak dur.
Tam tersi 5 yıl sonra daha iyi olur sacmalamissin
Etrafımda buna örnek çok fazla. İlerde sen ona yaşlı geleceksin enerjin yetmeyecek ve ayrılmak isteyecek.
Dedem 70 yaşında sana fazla gelir enerjisi sabah namazında kalkıyor yatsıya kadar durmak yok 🤣
Deden öyle diye sende mi öyle olacaksın. Deden hamburger Cola tüketmiş mi hiç?
Kola sevmez fantaci o 🤣
Ailesi izin vermez zaten
Verir
Hiçbir sorun olmaz daha iyi
Karın olur
ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?