Lütfen düzgün yorum yapacaklar yapsın. Ciddi anlamda soruyorum. Yani buna bile laf ediyor, sizce cidden öyle mi yoksa o mu büyütüyor? Çünkü ortada omuzdan başka açıklık yok
https://ibb.co/whs8ZGxh
https://ibb.co/whs8ZGxh
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
27Cevap
Normal işte
Fotoğrafın gerçekten yalnızca omuz bölgesini gösterdiği bir durumsa, bunu “çok açık” olarak değerlendirmek biraz kişisel bakış meselesi. Sevgilinin rahatsız olması anlaşılabilir ama rahatsız olması, senin fotoğrafı paylaşmanı yasaklama hakkı olduğu anlamına gelmez. Burada önemli olan birbirinizin sınırlarını konuşabilmeniz. Kıyafetin açık olup olmadığından ziyade, “Ben bunu paylaşmak istiyorum, sen neden rahatsız oluyorsun?” sorusuna verdiği cevap önemli. Kıskançlıkla kontrol birbirine karıştırılmamalı.
açıklık değil... erkekleri sekse davet eden birkadın gördüm ben, yoksa çok daha açık kadın fotoları var. bence senin o dişil cinsel enerjinden rahatsız oluyor, 3 erkek görse seni, suç olmasa grup yaparlar kaçırıp.
Ya ne sekse daveti Allah aşkına ya hiç mi elbise giyip fotoğraf çekilmeyeceğiz
Size göre her elbise giyen kadın öyle o zaman :d
Erkek arkadaşın abartmasın sussun sinirini bilsin. Neresi açık yahu. Uyuz oluyorum böyle erkeklere. Seni böyle tanımış sevmiş sonra da onu yapma bunu yapma. Kendisini bilen nerde ne giyinecegini bilen bir kız isen baban dahi karışamaz.
Ama beni böyle beğendi doğru söylüyor. Şimdi belim yanlışlıkla azıcık gözükse bile bakacaklar kapat diyor
Ruyru kudurma lütfen. Ben arsız gezsin ortalıkta mı diyorum? Taşıyamayacağınz kadınlar birlikte olmayın oluyorsaniz da gördüğünüz gibi sevin. Sonra hayat enerjilerini sömürüyorsunuz
bence kesinlikle abartıyor, sadece omuz görünen bir fotoğrafta hiçbir açıklık yok. erkek arkadaşın durumu gereksiz yere büyütmüş, bunda rahatsız olunacak bir şey göremedim.
Başkalarının bakmasından rahatsız oluyormuş. O yüzden ayrıldı benden
Haklısınız
Birkaç soru;
1. Erkek arkadaşın yobaz mı?
2. Karışmasına neden izin veriyorsun?
3. Seni kısıtlamasının "sevgi" olmadığını fark etmen için ne yaşaman lazım?
Başkaları bakıyor diyor onların bakmasından rahatsızım diyor
Sen ondan önce de böyle değil miydin? Seni bu halinle beğenip sevgilin olmadı mı? Şimdi neden seni değiştirmeye çalışıyor? Ağır özgüvensiz herhalde
Evlenince böyle giyemezsin diyor ben değişirsin diye düşündüm diyor. Gören de kısa şeyler giydiğimi sanır ama giydiğim kısa veya açık bile değil.
Ha bir de evleneceksin bu tiple yani. Şimdiden sabırlar diliyorum
Seven insan sevdiğinçin vücudunu göstertmez diyor. Onu yapanlar temiz sevmeyenler gözü başkalarında olanlar diyor
Sen de bunu yiyorsun? Madem o kadar düşünüyor, niye gidip kapalı bir kızla sevgili olmamış?
Ayrıldı zaten bu yüzden. Benim doğum günümdü o gün için sadece hafif kısa elbise almıştım çok heveslenip ama o bu kısa olmaz dedi sonra değiştirdim bunu aldım. Doğum günümün ertesi günü beni terk etti üstelik ona hiçbir yanlış yapmadım çok da sevmedim ilk sevgilimdi. 4 yıllık ilişkiyi bu nedenle bitirdi
Çok da sevdim* Kapalı bi kadından daha sadık bi insanım gözüm ondan başkasını görmüyordu sırf açıl giyindiğimi düşündüğü için bana bunu yaptı
Böyle biri için hayatını zehir etmeye değmez. Allah kurtarmış deyip hayatına devam etmelisin
Kendimi bana öyle suçlu hissettirdi ki çok kötü hissediyorum ama haklısınız
Senin tek suçun bu herife 4 yıl harcamış olman
Resim görüntülenmiyor.. o sebeple yorum da yapamıyorum ne yazık ki..
Bakmaları rahatsız ediyor dedi ve benden ayrıldı 4 yıllık ilişki kendimi çok suçlu hissediyorum
Neren açık ya normal foto :) bende şeyin gözüküyor sandım
İşte omuz bile açık olunca kapat diyor
Ne alaka dediği çok saçma
Ben burdayım diye bağıran bi güzellik. Adam kıskanmış işte. Eylemi yapıp yapmaman sana bağlı tabi de adam seviyor ki kıskanmış.
Açık bir foto değil ama arkadaşın bu kadarını bile istemiyor demek ki
Kız süper neresi açık adam imam kafalı birimi yoksa o tiplerle hayat geçmez aman dikkat
Göremedik ama takılma fazla
https://ibb.co/0pNp90qV
Beni çok suçlu hissettiriyor cidden açık mı bu
Açık görmemiş bu gayet normal
Yani kötü hissetmeme gerek yok değil mi beni çok kötü hissettirdi
Yok niye kötü hissediyorsun hayatı o eleman içinmi yaşıyorsun yani sal boş ver kafaya ne takıyorsun
Ayrıldı bu nedenle çünkü kaç gündür ağlıyorum
Valla ne diyeyim orta yolu bulabilirdiniz, bugün fotograf için ayrılan yarın bilmem ne için ayrılır bence şans yüzüne gülmüş diyelim
Erkek arkadasin epey ilkel ve biraz da sapik olabilir. Dikkat et derim.
Bence heryere koy ama erkek arkadasini cikart hayatindan
Aradığınız sayfa bulunamadı diyor
Çok tatlısın..
Normal
Su gibisin askim
Haklı çocuk
Zarif
Fazla çekici kıskanıe
Koymaaa
kiskaniyo iste
İyi de hep böyle yapıyor omzum bile açık olsa kapat diyor
kiskanclik dozunda oldugunda guzeldir bu durumdan rahatsizsan belirt
Hakli
Şu tene bak ya müthiş
Bu mu acik
Açık değil
Ben de istemezdim
Ama açıklık yok ki
Fazla çekici bir fotoğraf kıskanırım maalesef
Ama açık olmayan şey nasıl çekici oluyor bu erkekler neden böyle anlamıyorum
Ten rengin vs güzelsin işte baya. Kısıtlanmak hoşuna gider gitmez bilmem ama ben kabul etmezdim
Çok açık
Çok da değil açık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğrafa baktım ve kesinlikle seninle aynı fikirdeyim! Sadece omuzların göründüğü büstiyer ya da askılı bir kıyafet için bu kadar tepki vermesi tamamen kendi içindeki kıskançlık krizinden kaynaklanıyor 💅✨
Bence kıyafete değil, fotoğrafta ne kadar güzel göründüğüne ve başkalarının da seni böyle güzel görme ihtimaline takılmış 💖 Çözüm basit; ona bu tarz kısıtlamaların seni kırdığını ve kendine olan güvenini sarsamayacağını tatlı ama net bir dille hissettirmelisin.
Peki o genelde senin her kıyafetine müdahale eden biri mi, yoksa bu durum birden bire mi ortaya çıktı? ☕🥺