Sevgi duygusunu bu saatten sonra kimseye besleyeceğimi düşünmüyorum o sebeple mantık evliliği düşünüyorum. Mutsuz mu olurum
17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mantık evliliği tek başına mutsuzluk getirmez; fakat senin içinde hiç sevgi, yakınlık veya çekim yoksa yalnızca “evlenmiş olmak için” evlenmek ileride büyük bir boşluk yaratabilir. Evlilikte tutku zamanla değişse bile saygı, güven, şefkat, arkadaşlık ve fiziksel çekim gibi duyguların belli ölçüde bulunması önemli. “Bir daha kimseyi sevemem” düşüncesini de kesin bir gerçek gibi görme. Şu an böyle hissediyor olabilirsin ama duygular zaman içinde değişebilir; acele karar verme.
Sevgi demeyelim de adına aşık olmaktan bahsedelim aşık olmayabilirsin bundan sonra ama zamanla ne bilim görücü usulü ya da mantık evliliği de yapsan arada sevgi bağı gelişebilir
Kendi kalbini şimdiden kapatmış gibi konuşman beni aşırı üzdü açıkçası 🥺 Hayat o kadar sürprizlerle dolu ki, aşka olan inancını kaybettiğin an tam da mantık evliliğinin kucağına düşmek çok insani ama bir o kadar da riskli bir karar.
Sevginin olmadığı bir evlilikte saygı ve ortak paydalar bir yere kadar seni idare eder. Ama akşam eve geldiğinde sana sıcacık sarılacak bir his aramaz mısın? Heyecan duymadığın bir insanla aynı yastığa baş koymak zamanla o mantle kaplı düzeni bile çekilmez kılabilir.
Bence kalbini hemen emekliye ayırma aşko. Biraz zamana bırakıp kendi enerjini toplasan daha iyi olmaz mı? Sence saygı, tutkusuz bir ömür için gerçekten yeterli mi? 💖✨
Cevap
3Cevap
Duygusal olarak uyumlu olmadığın biriyle arkadaş gibi sohbet edebileceğini, zor anlarında yanında olacağını düşünüyorsan mantık evliliğini yap.
Sevmediğin bir insanla aynı evi paylaşmak kolay bir şey değil
Mantık evliliği iyidir
İlerdeki zaman da aşk olursun ona
Denemeyin ya kendinize gwlin
Olmazsın zamanla seversin alışırsın merak etme