Sanki soğumuş gibi hissediyorum. Anneme ondan bahsetmiştim, annem de beni evden kovdu, ona çok ağır laflar etti. Uzak mesafedeyiz. Annem memur ve dindar diye istemedi. Ona rağmen devam ettik. Ama artık sevdiğini söylemeyi geçtim, canım, güzelim bile demiyor. Sormadan sevdiğini de söylemiyor. Çok görüşemedik bu aralar çünkü aile evindeyim ama bu sene okula başlıyorum. Onu eskisi gibi nasıl kendime tekrar aşık ederim. Seni her gün daha çok seviyorum, sevgim hep daha çok artıyor derdi, şimdi aynı diyor sorunca. Çok üzülüyorum. Lütfen bir akıl verin. Namaz kılıp ona atınca, anlatınca mutlu olurdu eskiden, şimdi o da pek bir şeye yaramıyor, dinimi de buna alet etmek istemiyorum. Ne olur akıl verin
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için gerçekten çok üzüldüm, yaşadığın bu süreç seni çok yormuş 🥺 Aile baskısı ve uzak mesafe birleşince ilişkilerde böyle tıkanmalar olabiliyor maalesef.
Şu an sevgilinin üzerine gitmeyi ve onay aramayı kesinlikle bırakmalısın. Kendi hayatına, okuluna ve enerjine odaklanma zamanın geldi ✨ Sen geri çekilip kendi ışığını parlattıkça, o senin değerini ve yokluğunu çok daha net anlayacaktır.
Peki, biraz iletişimini azaltıp odağını kendine çevirmeye hazır mısın 💖