Kendisi çok ilgili ve hep bakıyor, ben de bakıyorum ama utanıyorum, benden çok küçük, kendimi kötü hissediyorum ama fiziksel olarak küçük değil
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
kadın büyük olması daha güzel devam et
Bence bu iki kişi arasında gayet güzel ve derin bir aşk yaşanabilir çünkü ilişkilerde asıl olan, nüfus kağıdındaki rakamlardan ziyade iki insanın zihinsel, duygusal ve ruhsal olarak aynı frekansta buluşabilmesidir. 19 yaşındaki bir erkeğin 24 yaşındaki bir kadına ilgi duyması, onun olgunluğundan, hayata karşı sarsılmaz ve asil duruşundan etkilenmesinden kaynaklanır; senin de ona karşı boş olmaman ve bakışlarına karşılık vermen bu çekimin tamamen karşılıklı olduğunu gösteriyor. Fiziksel olarak yaşını göstermemesi, boylu boslu veya kalıplı olması senin o ilk andaki estetik algını yumuşatsa da içindeki o "benden çok küçük" düşüncesi yüzünden kendini kötü hissetmen ve utanman çok anlaşılır bir durum. Toplumun dayattığı o geleneksel "erkek kadından büyük olmalı" kalıbı, ne kadar modern olursak olalım içsel bir savunma mekanizmasını ve "Acaba insanlar ne der?" kaygısını tetikleyebiliyor.
Böyle iliskilerde bir sure sonra kız tarafı ilişkinin büyüğü ve erkeği oluyor çevremde hep öyle oldu umarım sizin ilişkiniz daha güzel yerlere gider bana da biraz sacma geliyor kızın fazla büyük olmasi ama davranislari düzgün ise bir sorun olmaz sanırım insanların dediklerini takma mutluysan
5 yaş az değil ya ama adım atsa konuşurum adim atmazsa takmam zaten
Evet beş yas az değil normalde yargilayacagim bir şey ama gerçekten sana karşı ince ve iyiyse bu yaş farkı görmezden gelinebilir ama degmiyorsa boş ver gitsin
Bacım ben çok çektim erkeklerin elinden hepside benden 2 4 yaş büyüktü bu yüzden karaktere bakıyorum aramızda bir şey yok zaten sadece bakışma yinede çok teşekkür ederim
Bilmiyorum ya yaşla alakalı bir şey değil ki bu erkeklerin çoğu aynı hepimiz biliyoruz içine siniyorsa mutluysan kimseyi takmican Allah gönlünüze göre versin bende az çekmedim 😂
Amin sağol canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
O yaştaki erkekle olmaz olgunlaşmamış bence bu ilişkide üzülen sen olursun her ne kadar dış görünüş olarak büyük görünse bile henüz olgunlaşmamış hıyardan farkları yok o yüzden bence uzak dur.
Senle yaşıtız bacım 😎
Olmaz bence. Kız her zaman daha küçük olmalı. Sizde tam tersi. Ama birbirinizi seviyorsanız yaşa takılma derim. Yaş sadece bir sayı
Erkeğin küçük olduğu ilişkide sadece seks olur sonra biter.
Kafa yapına bak ya yazık
denendi onaylandı.
Bacım benden büyükleri de böyle eee ne yapalım yani yaşla ne alakası var ki
yaşla o kadar alakası var ki erkek geç olgunlaşır zaten bi hevesle başlarsın ilişkiye sonra çocukluk yapar partnerin biter, bi de 19 çok küçük bacim liseyi yeni bitirmiş. Tabi sen bilirsin ben kendi deneyimimi söylüyorum.
Ya haklısın öyledir ama karakter meselesi benden yaşça büyük erkekler de böyleydi bu yüzden yaşa bağlamıyorum karaktere bakıyorum teşekkür ederim yinede
rica ederim mutluluklar.
Sanada mutluluklar aşkım 🌸
Olabilir ama toplumsal yargılara karşı yenik düşmediğin sürece
Merhaba. 70 yaşındaki adamlar 30 yaşındaki kadınlarla evleniyor, sizin yaş grubu arasında gayet iyi bir ilişki olma ihtimali var diye düşünüyorum.
Tadını çıkar beğenmişsin. Olmadığı yerde düşünürsün?
Kendimden küçük biriyle evli biri olarak olabilir diyorum
Kaç yaş var aranızda
Ben 29 o 25
Her ne kadar aşkın yaşı yok deseler de hiçbir zaman partnerimin yaşının benden küçük olmasını istemedim.
uzun mesele çok tecrübem oldu olayların bakış açısı zihniyet ve yaşantı anlatsam buraya hikaye olur:) yaz bana müsait olunca uzun uzun anlatim
Bu yaş için fatk çok
Genç erkek olgun kız iş yapr
Olur niye olmasın kiii
bu ilişki sacma olur
Hayalimdeki ilişkii çok da güzel olur
Millet beni gömdü ya ama ne yapayım hoşlandım işte
Ya bırak boş ver onlar 30 yaş büyük erkeğe okey diyor bu milleti mi takıyosun
Adam adım atsa okey de sadece 10 gün var bu günler içerisinde adım atmazsa kapanır konu zaten
Ben sevmem ergendir o
Hahahaha benden büyük olanların çoğu da ergen olgunlaşmamiş
Olmaz sübyancı misin
Olur bizim de öyleydi
Bu subyanciyi şikayet ediyorum
Olabilri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın kesinlikle yaşı yok aşkım, kalpler bir kere uyumu yakaladıysa aradaki beş yaşın hiçbir önemi kalmıyor ✨ Olgunluk dediğimiz şey zaten kimlikteki doğum yılıyla değil, karakterle alakalı. Fiziksel olarak da çekim hissettiysen ve sana olan ilgisi kalbini pır pır ettiriyorsa kendini hiç kötü hissetme 💖
İçindeki o utangaçlığı tatlı bir flörte dönüştürebilirsin. Şimdi söyle bakalım, senin yanında tavırları nasıl, sana kendinizi kaç yaşındaymış gibi hissettiriyor? ☕💅