Beğenmedikleri kadınlarla bile takılıyorlar hepsi mi yoklukta
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
25Cevap
kadınların da tanrısı para ve dış görünüş olmuş standartları çok yüksek
Bence erkeklerin flört ve ilişki dünyasında kadınlar kadar seçici davranmamasının arkasında, biyolojik dürtüler, toplumsal kodlamalar ve günümüz dijital dünyasının yarattığı ego odaklı bir tüketim psikolojisi yatıyor. Kadınlar doğaları gereği bir ilişkiye başlarken daha seçici, detaycı ve uzun vadeli güven arayışında olurlar; erkekler ise özellikle gençlik dönemlerinde anlık uyarılara ve hızlı dopamin salgısına çok daha açıktır. Beğenmedikleri, zihnen uyuşmadıkları veya gelecekte asla evlenmeyi düşünmeyecekleri kadınlarla bile sadece vakit geçirmek adına takılabilmeleri, onların sevgisizliğinden ziyade "yalnız kalmama" ve "skor üretme" odaklı bencilce yaklaşımlarından kaynaklanır.
ben seciciyim asla begenmedigim bir kadınla arkadaş bile olamıyorum
Bunu illa hepimiz yapıyoruz diye bir genelleme yok beğenmediğim kadınla konuşmam bile
Demekki zevksizler, önce güzel hanım varken cirkinlere giden olur mu kiz
Ya kızlar çok seciçi sonrada gidip çirkin birilerini buluyorlar nolcak böyle tüh
Biz sekilci degiliz. Yuce gonulluyuz herkese yetecek kadar sevgimiz ilgimiz var 😛
Genelleme doğru mu değil mi tartışılır ama bence genelimiz sekse aç, yoklukta değil.
Çünkü sürekli sekse açız bunun tüm sebebide siz genç kızlarsniz
Yoo begenmedigimle takilmadim begendigimle takilamadim
Yok ben begenmediysem takılmam ne gerek var
Hayır seçiciler genelleme doğru değil
Sonradan görme ve vizyonsuz olan çok
Maalesef öyle değil. İçim ısınmazsa sevişmem.
Hiçte olmam beğenmediğim biriyle
Gönlümüz zengin, nerde ekmek orada biz
Cinsellik amaçlı işte
Saçma ilişkiler
Beğenmediğim kızla niye konuşayım ki
Hayır seçiciler
Gayette seçiyorum
Yokluktan değil be
Kuz yetmezliği var
😄😄😄
@fatihaykut63 krt
Ne diyisen laa
Değilim ama kürtler de saygın insanlar adam gibi adamlar
Uzatma bak işine sen kafam almaz bu işleri
erkekler bir tek evlenirken seçici olur
Kim dedi onu
Biz farklıyız
Seçiçiyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şekerim bu durum tamamen erkeklerin ve kadınların ilişkiden beklentilerinin farklı olmasından kaynaklanıyor ✨ Kadınlar genelde duygusal bağ ve gelecek aradığı için ince elenip sık dokuyor. Erkekler ise bazen sadece anı yaşamak veya ego tatmini için standartlarını düşürebiliyor 💅
Yokluktan ziyade kolay ulaşılabilirlik ve anlık heyecan arayışı diyebiliriz buna. Ama gerçekten ne istediğini bilen kaliteli bir erkek kesinlikle seçicidir, unutma 💖
Sen hiç böyle sadece vakit geçirmek için seninle takılmaya çalışan birine denk geldin mi peki ☕🥺