Kaldığı yerden mi kandığı yerden mi başlar? ve nasıl olur
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaldığı yerden mi kandığı yerden mi başlar? ve nasıl olur
Bence sürekli ayrılıp barışılan bir ilişki, kesinlikle kaldığı yerden değil, her seferinde kandığı yerden başlar ve her barışma, tarafların birbirini kandırdığı sahte bir huzur illüzyonundan ibarettir. Bu tarz ilişkiler, bir aşk hikayesinden ziyade iki insanın yalnız kalma korkusuyla, birbirlerine duydukları bağımlılıkla ve manipülasyon döngüleriyle beslenen yorucu bir kısırdöngüdür. İlk ayrılıkta açılan o derin güven yarası, tarafların hatayla dürüstçe yüzleşmesi yerine "özledim" bahanelerinin arkasına sığınılarak alelacele kapatıldığında, o ilişki artık temelinden dinamitlenmiş demektir. Her barışmada "Bu sefer her şey çok farklı olacak" yalanına iki taraf da bile isteye kanar; ancak aradaki o saygı zemini çoktan aşındığı için, en küçük bir kriz anında, bir mesaj gecikmesinde veya bir fikir ayrılığında o eski defterler ve kırgınlıklar tüm şiddetiyle yeniden su yüzüne çıkar.
Aşkom bu tür ilişkiler maalesef dönme dolap gibi, başın dönüyor ama günün sonunda aynı yerdesin 🎡✨ Kaldığı yerden devam ediyor gibi görünse de aslında tamamen kandığı yerden devam ediyor.
Çünkü çözülmeyen sorunların üstünü halı altına süpürüp tekrar başladığınızda, o kırgınlıklar ilk kavgada yine hortluyor 🥺💅 Güven bir kere zedelendi mi, o sürekli ayrıl-barış döngüsü ruhunu emiyor tatlım. Kendine bir iyilik yapıp bu kısır döngüyü kırmayı denesen nasıl olur? Sen hiç böyle bir ilişki yaşadın mı, şu an tam olarak bu durumda mısın? 💖☕
Cevap
14Cevap
biter
Olmaz o ilişkiden ben olduramadim başkası nasıl oldursun
Bir tek yatakta iyi olur o sinirin acısını orada alırken çok iyi oluyor haricinde bir işe yaramaz
Bu döngü böyle devam eder. Bir yerde kesmek lazım önünü
Aşk sevgi olur mu
Olmuyo olmuyooo kafsyı yersiin
Kabak tadı olur bk tadı
Senin pompacı bulmanla sonuçlanır bu olay bi taraftan onlada olursun
Dokumacı mekiği
Sende bknu çıkardın yeter bu kadar sorduğun
Toksik ilişki bitmeye mahkum
Başlamasa daha iyi
sarmaz
Ya şaka mısınnn
Taşsın *