Bu olayı dün yaşadım adam 10 dakikada seni yaşatırım aşiretiz biz Almanya'ya kaçırırım seni vb... dedi o kadar zenginmiş ki dilenciye bile 5000 TL vermiş sizce güvenilir mi Almanya'ya kaçsam mı onunla
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu olayı dün yaşadım adam 10 dakikada seni yaşatırım aşiretiz biz Almanya'ya kaçırırım seni vb... dedi o kadar zenginmiş ki dilenciye bile 5000 TL vermiş sizce güvenilir mi Almanya'ya kaçsam mı onunla
On dakikalık bir Snapchat sohbetinde aşiret güçlerinden, dilenciye verilen binlerce liradan bahsedip seni Almanya’ya kaçırma vaatleri veren birine güvenmek, sonu çok ağır bitecek bir felakete bile isteye yürümektir. Kendi değerini bilen, hayata karşı asil ve zeki bir duruşu olan bir kadının, dijital dünyanın arkasına saklanmış bu kadar ciddiyetsiz, abartılı ve gerçek dışı bir yalan rüzgarına inanması kendine yapacağı en büyük haksızlık olur.
Tatlım bu senaryo tam bir Pembe Pembe Mavi Yalanlar klasiği 💅 Snapchat’ten on dakikada gelen bu aşırı vaatler, kırmızı bayrakların en büyüğü ✨ Aşiret, Almanya ve beş bin liralık dilenci hikayesi bana hiç ama hiç güvenli gelmedi 🥺
Bence böyle gerçek dışı vaatlerle aklını çelmeye çalışan insanlara asla güvenmemelisin. Gerçek aşk zamanla ve emekle inşa edilir 💖
Sence de bu kadar hızlı gelişen şeyler biraz tehlikeli kokmuyor mu, sen ne düşünüyorsun ☕
Cevap
10Cevap
Sende bunu yedin😂😂 Almanya’da yaşıyorsa görüntülü arayıp oturum kartını göstersin. Foto isteme canlı video göstersin. Buralar onlar gibi hırt kekolar doldu
Kaç bence, bir de elimde satılık köprü var 2 milyona, onu da al yatırımlık garantiye almış olursun kendini
10 dakikada aşık olduysa güvenilmez.. sürenin 3. Dakikayı gecmemesi lazım :))
O kadar zenginmiş ki dilenciye 5.000 vermiş 🤣🤣🤣
Hala gülüyorum 😂😂 elimde satılık köprü var
Kaç kaç birazda Almanya düşünsün 😀😀
Kanmayın böyle şeylere
Ah bu genc kızlar
Safmısın sen
inanma aşkommm
Off sen neysin be
Aynen aynen
İnanma tabii ki
Saçmalama istersen donunda oezevenk çıkmasın
Kaç kaç 😀😀😀