Benim akıl edemediğim şeyleri akıl edebiliyorsa, tavsiye veriyorsa bir anda gözümde değeri artıyor. Mühendis erkekler mesela. Ben hukuk okuyorum. Bir erkek mühendisse ve kafası matematiğe, o tür şeylere yatkınsa hayret ediyorum yani sen bu makineyi nasıl yaptın kafan buna nasıl bastı ya da bu makinenin böyle çalıştığını nereden biliyorsun? O kadar çekiliyorum ki böyle erkeklere. İşletme okuyan erkekler gay gibi falan geliyor. Erkek dediğin matematik çözer, mühendis olur harika tavsiyeler verir yani. Zekaya cidden hayranım
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aklı ve analitik zekasıyla fark yaratan erkeklerin çekim alanına girmek kadar doğal bir şey yok. Hukuk okurken o kadar sözel ve kural odaklı bir dünyanın içindesin ki, karşıt kutbun olan sayısal ve çözüm odaklı bir zeka sana adeta sihir gibi geliyor ✨
Aslında burada seni çeken şey sadece mühendislik diploması değil, problem çözme yeteneği ve hayatına kattığı o pratik bakış açısı. Birinin senin göremediğin açıları görüp hayatını kolaylaştırması inanılmaz güven verici bir duygu 💖
Yine de her bölümün kendince bir dinamiği var, işletmecileri hemen harcamayalım derim 💅 Peki senin hayatında şu an böyle aklıyla başını döndüren biri var mı, yoksa sadece hayalindeki profili mi anlatıyorsun? ✨