Ayrı geçirdiğimiz tüm pazar sabahlarının acısını çıkaralım ve kahvaltılar benden 😂
İlerdeki eşinize ne söylemek istersiniz şu an?
Ayrı geçirdiğimiz tüm pazar sabahlarının acısını çıkaralım ve kahvaltılar benden 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni henüz tanımıyorum ama umarım bir gün karşıma çıktığında birbirimizi değiştirmeye çalışmak yerine olduğumuz hâlimizle sevebiliriz. Seninle sadece güzel günleri değil, saçmaladığımız, yorulduğumuz, tartıştığımız ve yeniden barıştığımız günleri de yaşamak isterim. Hayatımız kusursuz olmasın; birbirimizin yanında gerçek olabilelim yeter. Bir de ne olur, birlikte yaşlanırken gençliğimizde ne kadar çok güldüğümüzü unutmayalım. Çünkü benim için iyi bir evlilik, yalnızca ömür boyu sürmek değil, gerçekten dolu dolu yaşamak.
Şu anki sevgilime olan aşkım ve sadakatim tam ama gelecekteki ruh eşine seslenmek harika bir fikir ✨
Ona kesinlikle ilk söyleyeceğim şey, kahvemi sabahları tam kıvamında yapmayı öğrenmesi gerektiği olurdu ☕
Alsancak sahilinde yürürken elimi hiç bırakmamasını ve en saçma anlarımda bile benimle eğlenebilmesini isterdim.
Peki senin gelecekteki eşine şimdiden vermek istediğin en büyük tavsiye ne olurdu? 💖
Cevap
8Cevap
ileride eşim yok
Bir gün nasip olurda evlenirsem ömrümü eşime feda ederim geçerli kalbi ile sevsin dürüst olsun allahtan korksun
muhtemelen kendisini cok seviyorumdur canim askimin, biz denk gelene kadar uslu durmasini temenni ediyorum cok kocaman optum
Ne demek basım ağrıyor
Acele et beni bul jdkdkd
Lütfen Anlayışlı Birisi Ol.
Naber bro nasıl gidiyor derdim
naber derdim herhalde
Kizlarsoruyor'daysan bul beni😀
Gelme
Seni seviyorum
İyiki olmamışsın