Esimin telefon şifresini degiştirmesi normal mi, güven sorunu bende mi onda mı?

Biz neredeyse 3 yıldır evliyiz. Ben kocamın beni aldatmadığına yüzde yüz eminim boş yorum yapacaklar için baştan yazıyorum.
Aramızda ondan kaynaklanan güven sorunlarım var ben bu sorunları alakalı alakasız her kavgada ortaya döküyorum. Sen güvenilmez birisin sen şöylesin sen böylesin vs vs diye. Geçen akşam onun telefonunu aldım biraz kurcalıycam diye. Arkamdan telefonu ver telefonu ver diye geldi. Yok bakıcam dedim (ki her gün bakarım kiminle konuşmuş, google'da neler ararmış vs vs) merakımdan vermedim telefonu biraz da şımarıyorum. Neyse dedi ki o zaman sen de telefonunu ver ben de ona bakayım yok dedim vermedim kendi telefonumu. Israr etti onun telefonunu geri verdim. Dedi ki madem sen telefonunu vermiyorsun ben de şifremi değiştireceğim sen de bakamıyacaksın dedi. Önemsemedim neyse dün bir baktım şifreyi değiştirmiş. Çok sinirlendim ne saklıyorsun diye üzerine gittim. Şifreyi açıp verdi ne istediğine bak ama şifreyi söylemiycem diye. Ben de iyice abarttım iyice bağırdım çağırdım. O gün yaptığın hareketten dolayı şifreyi söylemiycem dedi. İyice kavga ettik yine bir sürü hakaret ettim. Sen bir şeyler saklıyorsun yine başka şeylerin peşindesin falan diye ortalığı karıştırdım. Sonuç kavga ettik küsüz.
Esimin telefon şifresini degiştirmesi normal mi, güven sorunu bende mi onda mı?